Ekran kartı sorunu

Alperen Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı da arıza var bilgisayarcı chıpset değiştirilmesi gerekiyor dedi internetten araştırdım 6 ay anca dayanır yine bozulur diyorlar sizcede doğrumu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alperen Akbaş' Alıntı:
Ekran kartı da arıza var bilgisayarcı chıpset değiştirilmesi gerekiyor dedi internetten araştırdım 6 ay anca dayanır yine bozulur diyorlar sizcede doğrumu

Fırınlama denilen bir yöntem var ekran kartları için. Çalışmayan kartları bu yöntem ile çalıştırıyorlar ancak uzun ömürlü olmuyorlar süre bazlı bir tahmin yapılamaz ama uzun ömürlü olmuyor bunu bilin yeterli.

KS

Alperen Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani eskisi gibi olurum yoksa belli bir süre sonra yine bozulur mu yanı 4, 5 ay içinde

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Onun tam bilgisini veremiyorum yapılan işleme göre değişir. Ama Fabrika çıkışı kadar iyi olmayacağının garantisini verebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Çok kısa ömürlü değiller ama illa bozullacak yakın veya biraz uzun vadede yani eğer ucuz yollu yapılacaksa işlem yaptır kart ölene kadar kullan ama pahalı bir işlemse uğraştığına değmez.

KS

Alperen Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımınız için teşekkürler harici ekran kartı alıp mini pcı girişi ile bağlamayı düşünüyorum iyi olurmu sizce

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Harici giriş ile bağlayabilirsiniz tabi X4 hızında çalışır mini PCI-E bağlantısı yani biraz kayıp yaşarsınız ama büyük sorun olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri