Ekran Kartı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxWay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Uğur Abi Yaklaşık 3 Ay Önce Ekran Kartım Bozuldu Ve Bazı İşlemleri Yapamıyorum Ekran Kartsız Örnek Veriyorum ''OYUN'' Oynanabilirmi Bir Program İle

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: EKRAN KARTI

Cümleniz yarım kalmış gibi. Sorunu tam olarak anlayamadım. Kartın bozulduğunu nereden biliyor sunuz? Biraz daha detaylı ve net açıklarsanız sorununuz nedir yardımcı olabiliriz.

KS

MaxWay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi Ekran Kartı Zaten Eski Bir Ekran Kartı Bayağıdırda Temizlemiyordum Kasayı Sonra İşte Dayımın Oğlu Geldi Diye Temizleyelim Dedik Kasayı Açtık Temizledik En Sonrasında Taktığımızda İse Monitöre Görüntü Gelmedi Ve Şuan VGA Olarak Açılıyor Dayımın Oğlu Temizledi Ve Hatırladığım Kadarı İle Bazı Parçaları Yıkadı O Sırada Ben Yoktum Bunun Yüzünden Ekran Kartının Bozulduğunu Düşünüyorum.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı su ile temas mı etti ? yanlış anlamadıysam eğer su ile temas eden herhangi bir elektronik ürün çalışmayacaktır.Ürün kullanılamaz durumda olabilir.

KS

MaxWay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes abi işte orasını görmedim şimdi eğer diğer şeylerde yıkanmış olsaydı diğerleride çalışmaya bilirdi acaba ekran kartı çıkartırken bir hasar görmüş olabilirmi

sorunu anladıysanız abilerim ekran kartsız çalışan bir ''EMULATÖR'' varmı veya bir program ile açılmayan ''OYUN/OYUNLAR'' düşük sistemli oyunlar tabi açılabilirmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Büyük ihtimalle kartın ısı bloğunu yıkamıştır ama tam kurutmadan geri taktırsa sıvı teması kartı bozmuş olabilir. Ne olduğunu tam bilemiyorum sizde görmemişsiniz pek yardım edemeyiz bu konuda açıkçası.

GPU birimi eğer anakart üzerinden görüntü alabiliyorsanız vardır işlemcinizde. Yoksa görüntü alamazsınız zaten. EMULATOR yazılımları genelde DirectX sürümüne çalışırlar. Yani işlemcinizdeki ekran kartı biriminin özelliklerine bakıp hangi DirectX sürümünü destekliyor öğrenin ve EMULATOR yazılımlarının sistem gereksinimlerindeki DirectX sürümüne uygun mu bakıp buna göre bir yol çizebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri