Ekran Kartı Sorunu

Swindler37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam Dostlar,

Elimdeki Pc Hp probook 4540s.Aygıt yöneticisinden baktığımda harici ekran kartı olan Amd Radeon Hd 7500M/7600M görebiliyorum. Gpu Z dende kontrol ettiğimde görebiliyorum ama kullanmak istediğimde kullanamıyorum.

Sorun ne olabilir.(Driver yükledim ama 60 fps aldığım oyunda 10 fps bile alamaz hale geldi)

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam doğru mu anladım, cihazınızda harici ce dahili bir ekran kartı olmak üzere 2 görüntü kartı var ve siz dahili olanı mı kullanamıyorsunuz ?

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
masaüstü sağ tık > görüntü ayarları > grafik ayarları > donanım artırmalı gpu açın istediğinizi listeye ekleyerek hangi ekran kartında çalışacağını seçin.

KS

Swindler37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Doğrudur ben harici olanı kullanamıyorum. [dahili olan ıntel hd grapıchs 4000 bunda sıkıntı yok].Harici olan Amd kullanamıyorum.

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
KS

Swindler37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nvidia olsa denetim masasından bakın diyecektim ama AMD grafik kartı varmış, oyuna sağ tık atıp istediginiz kartı seçince ne tepki veriyor
Amd seçilmiş oluyor sonra oyuna girip afterbuner uygulamasından kontrol ediyorum %0 kullanılıyo. aygıt yöneticisinde gözükmese pcde harici ekran kartı yok dicem ama gözüküyo işte

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Amd seçilmiş oluyor sonra oyuna girip afterbuner uygulamasından kontrol ediyorum %0 kullanılıyo. aygıt yöneticisinde gözükmese pcde harici ekran kartı yok dicem ama gözüküyo işte
Driveri kurulu mu peki emin misiniz driver olmasa da orada gözüküyor bildiğim kadarıyla

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
evet kurulu aygıt yöneticisinde sağ tık yapıp baktığımda bu aygıt düzgün çalışıyor diyo
Hocam alternatif bir çözüm yolu çıkmazsa DDU ile sifirlayalim sürücünüzü aklıma başka birşey gelmedi, genelde bu tip hatalarda kendim deniyordum yanlış yönlendirmek de istemem biraz bekleyelim bakalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri