Yardım Ekran Kartı Sorunu

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar
İki gün önce kasa toplamıştım ekran kartını taktım hatta ışıkları yanıyor fakat pcde ekran kartımı görmüyorum. Bütün her şeyi yaptım ilk başta aygıt yöneticisinde gizli olarak gözüküyordu artık orda da gözükmüyor. İşletim sistemim amd ve onun ekran kartı gözüküyor. Bu arada ekran kartım nvidia, programı yükleyemiyorum böyle aygıt tespit edilemedi diyor. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

KS

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Model, ekran görüntüsü vs paylaşırsan daha iyi yardımcı olurlar

amd.gif
Ekran görüntüsü 2025-08-25 010137.png
Ekran görüntüsü 2025-08-25 010315.png

ekran kartı rtx 5070 işletim sistemi amd 78000x3d

KS

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
güç kablosu anakarta takılıymış hocam :( Şimdi taktım ama bu sefer ekran gelmiyor güç kablosu takılı.
WhatsApp Image 2025-08-25 at 01.47.06.jpeg

ardatural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kabloları doğru taktığınıza eminmisiniz? Ekran kartını tam oturttunuz mu? Bunları kontrol ettikten sonra biosa bi bakın isterseniz orda da görünmüyorsa kablolamanızda yada ekran kartını oturtmanızda bir problem var

KS

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ekran kartındaki yazının ışıkları yanıyor fanları dönmüyor. Dokunduğum zaman oturmuş gibi ama yarın tekrardan bakarım. Ekran hiç gelmediği işin biosata göremiyorum anakarta bağlayınca görebiliyorum orda da ekran kartını göremedim. Bios colorful bu arada

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Ekran kartındaki yazının ışıkları yanıyor fanları dönmüyor. Dokunduğum zaman oturmuş gibi ama yarın tekrardan bakarım. Ekran hiç gelmediği işin biosata göremiyorum anakarta bağlayınca görebiliyorum orda da ekran kartını göremedim. Bios colorful bu arada
0 RPM modu vardır kartta, fanlar yük altında değilken hiç dönmez.

Ayrıca bios güncel mi ?

KS

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Oyun oynarken ekran yine gitti🥺 monitor açılmadı. Tekrardan taktım çıkardım yine eskisi gibi oldu

KS

İliatopuria26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
PSU PCIE5 değil mi, neden çoklayıcı ile takdınız ekran kartını?
PCIE5 evet, kasanın içinde o şekilde geldi ben sadece güç kablosunu taktım. Bana da garip geldi o şekilde olması ayrıca kabloyu düzgün yere yerleştirmem gerek çünkü fanlara değiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri