ekran kartı sürücüsü windows sürümü uyumsuzluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mscelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pch lord sistemini aldım ekran kartım 1660ti. bugün win10 64 bit yükledikten sonra ekran kartı sürücüsü için experienceden sonra nvidia kendi sitesiden denedim ikisinde de windows sürümünüzle uyumsuz dedi ne yapmam gerekir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
http://tr.download.nvidia.com/Windows/436.02/436.02-desktop-win10-64bit-international-whql-rp.exe - Bu sürücü GTX 1660 Ti kartı için Windows 10 X64 sürücüsü doğru sürücü bu eğer yine aynı hatayı alırsanız Windows sürümünüzü kontrol edin hangi Windows sürümü olduğundan emin olun. Bunun için Başlatı açın ve msinfo32 yazın çıkan Sistem Bilgisi uygulamasını çalıştırın. Açılan pencerede Sistem Özeti kısmına tıkladığınızda ki zaten varsayılan olarak o menü açılır sağ orta kısımda en tepede İşletim Sistemi Adı Windows versiyonunu ve Sistem Türü kısmında X32/X64 olduğunu belirtir emin olun ki sürücüyü doğru seçelim.

KS

Mscelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
http://tr.download.nvidia.com/Windows/436.02/436.02-desktop-win10-64bit-international-whql-rp.exe - Bu sürücü GTX 1660 Ti kartı için Windows 10 X64 sürücüsü doğru sürücü bu eğer yine aynı hatayı alırsanız Windows sürümünüzü kontrol edin hangi Windows sürümü olduğundan emin olun. Bunun için Başlatı açın ve msinfo32 yazın çıkan Sistem Bilgisi uygulamasını çalıştırın. Açılan pencerede Sistem Özeti kısmına tıkladığınızda ki zaten varsayılan olarak o menü açılır sağ orta kısımda en tepede İşletim Sistemi Adı Windows versiyonunu ve Sistem Türü kısmında X32/X64 olduğunu belirtir emin olun ki sürücüyü doğru seçelim.
sürüm:10.0.10586 sistem türü x64 bunları girip driver indirdim yine olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'unuz 1511 sürümü sorun bundan kaynaklı. Windows 10 1703 öncesinde ki sistemlerde bu sorun ile karşılaşılıyor genel bir sorun yani her yerde bu sorunu görebilirsiniz bu sürümden öncesine ait Windows 'larda. Windows 'un en son sürümüne geçin sorun kalmayacaktır.

KS

Mscelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamdır baya bi geri sürümmüş bikaç saat yükseltmeden sonra çözüldü teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri