Rehber Ekran Kartı Tutucu !

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
Çoğu dostumuz ekran kartlarını kasalarına sadece takarak kullanmaya devam ediyorlar. Ama kalın ve uzun ekran kartlarında maalesef herhangi bir destek konmadığında kartta eğilmeler ve anakart soketine zarar verme durumu meydana geliyor. Kendimce tuvalet kağıdı rulosundan bu şekilde bir çözüm buldum ve olurmu yav diyecek arkadaşlara örnek olarak bu görseli bırakıyorum.
İşine yarayan olursa 100 lerce lira kart tutuculara para vermeye gerek yok diye düşünorum :D
WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 15.47.28.jpg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 15.47.31.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 15.47.31.jpg
    181.8 KB · Görüntüleme: 56

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Çoğu dostumuz ekran kartlarını kasalarına sadece takarak kullanmaya devam ediyorlar. Ama kalın ve uzun ekran kartlarında maalesef herhangi bir destek konmadığında kartta eğilmeler ve anakart soketine zarar verme durumu meydana geliyor. Kendimce tuvalet kağıdı rulosundan bu şekilde bir çözüm buldum ve olurmu yav diyecek arkadaşlara örnek olarak bu görseli bırakıyorum.
İşine yarayan olursa 100 lerce lira kart tutuculara para vermeye gerek yok diye düşünorum :D
Ekli dosyayı görüntüle 18420
HAHAHAHHAHAHAH çok iyi.

ofades

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Önemli olan işlevi 😄

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
312
hocam kartonuda siyaha boyayın tamamdır :)

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
IMG-20221219-WA0009.jpg

Ben de bir süre ekran kart tutucu bakmıştım. 3 d yazıcı ile basılan ucuz plastik şeylere 50-60 lira para istiyorlardı.bir de kargoda kırılma şansı yüksek malzeme. Bu yüzden masaüstünde kullanılan tahta telefon tutuculardan aldım. Siyaha boyadım. Üzerine önceki iPhone 7 telefon kutumun içinden gelen sticker ı yapıştırdım. Şimdi karanlıkta ekran kartı tutucu olarak kullandığım telefon tutacağı gözükmüyor sadece ışık vurunca apple logosu parlıyor. Normalde tutucu alsam 60-70 liraya alacağım ürünü 15 liraya mâl ettim. Hem istediğim gibi oldu. Boyadıktan sonra ekran kartıyla birebir temas olmasın diye ekran kartı ile tutucu arasına kağıt koydum. Kullanıyorum mis gibi:)

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
cözüm efsane dwadaw ben olsam sise falan koyardım dwadaw

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Konuyu daha önceden okumuştum aklımda kalmıştı.

Yeni pc topladım, ekran kartının içinden çıkan kart tutucu yarı tornavida gibi şeyin boyu kısa geldi. Geçici çözüm bunla idare ediyorum. Ama baya görüntüsüne alıştım gibi belki beyaz bir makasla değiştirebilirim :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-04-02 at 22.14.38.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-02 at 22.14.38.jpeg
    155.9 KB · Görüntüleme: 161

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Konuyu daha önceden okumuştum aklımda kalmıştı.

Yeni pc topladım, ekran kartının içinden çıkan kart tutucu yarı tornavida gibi şeyin boyu kısa geldi. Geçici çözüm bunla idare ediyorum. Ama baya görüntüsüne alıştım gibi belki beyaz bir makasla değiştirebilirim :)
makas güzelmis ama bence sisteme beyaz bir tane tutucu gider

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri