Ekran kartı uyumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Üçtür aynı konuyu açıyorsunuz ve yanıtladığımız halde halen daha soruyorsunuz. Anlam veremedim bu yapınıza.

Eğer bulabilirseniz fanlı bir model alın yok bulamazsanız kartı alabilirsiniz sorun yok.

KS

amcanız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Biliyorum üçtür aynı konuyu açıyorum fakat paramın boşa gitmesini istemiyorum o yüzden 3 defa sordum. Bilgim olsa tek seferde sorup bırakırdım alırdım hemen. Bilgim olmadığından dolayı kesinleştirim iyi bişey almak istedim ondan dolayı 3 defa sordum kusuruma bakmayın uğraştırdım sizide iyi akşamlar kolay gelsin. Verdiğiniz bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Soru sormanız önemli değil sürekli ama diğer konularınızda sonuca bağlamış gibi bitiriyorsunuz konuyu kapatıyoruz. Öyle yapmasanız konunuz açık kalır oradan devam ederiz diye dedim. Neyse dediğim gibi fanlı bir model bulabilirseniz onu tercih edin uzun vadede daha iyi olur ama zaten kart çok düşük segment eğer fanlı bir model bulamazsanız da dert etmeyin bu kartı alabilirsiniz.

Başka sorunuz var mı lütfen belirtin konuyu tekrar kapatmayalım sorun çözülmeden.

KS

amcanız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım tekrardan kusuruma bakmayın. Bu sefer konuyu komple çözümlendi kapattık diyebiliriz. Sonuç olarak bunu alıyorum fanlı bulamadım çünkü. Çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri