Ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri ölçme

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Sistemi test edebileceğim oyun içinde sıcaklık değerlerini görebileceğim msi afterburner indirdim başka ne yapılabilir boştayken yani oyun vs açık değilken 52 derece gösteriyor ekran kartını bu normal değer mi? msi afterburnerı nasıl oyunlarda test ederim yardımcı olur musunuz veya başka bir program varsa oda olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemi test edebileceğim oyun içinde sıcaklık değerlerini görebileceğim msi afterburner indirdim başka ne yapılabilir boştayken yani oyun vs açık değilken 52 derece gösteriyor ekran kartını bu normal değer mi? msi afterburnerı nasıl oyunlarda test ederim yardımcı olur musunuz veya başka bir program varsa oda olur
Kart 55-60 derecelere kadar fan çalıştırmıyordur büyük ihtimalle. O yüzden genel olarak boşta bu sıcaklıklar anormal değil sorun yok.

MSI Afterburner ile OSD menüsünü kullanarak oyunlarda bilgileri kontrol edebilirsiniz. Youtube üzerinde MSI Afterburner OSD diye arama yaparsanız pek çok video bulabilirsiniz nasıl yapılacağına dair.

KS

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Kart 55-60 derecelere kadar fan çalıştırmıyordur büyük ihtimalle. O yüzden genel olarak boşta bu sıcaklıklar anormal değil sorun yok.

MSI Afterburner ile OSD menüsünü kullanarak oyunlarda bilgileri kontrol edebilirsiniz. Youtube üzerinde MSI Afterburner OSD diye arama yaparsanız pek çok video bulabilirsiniz nasıl yapılacağına dair.
teşekkür ederim. sıcaklık değerleri gayet iyi o halde. oyunlarda performansta çok iyi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
65 70 dereceydi max ayarlarda ets2 de. Valorantta denemek istedim ama input not supported hatası aldım başka konuda açtım ama çözüm bulamadım.
Sorun yok sıcaklıklarda.

Input not supported hatası sistem ile oyunun çözünürlüğünde bir uyumsuzluk olursa olur genelde. Oyunun çözünürlük ayarlarını manuel değiştirip deneyin. Bu https://valorantvillage.com/posts/how-set-resolution-scale-valorant sayfadaki işlemleri bir dener misiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri