Ekran kartı ve sıvı soğutucu fanları dönmüyor

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba bilgisayarı henüz kullanmaya başlamadım ancak sıvı soğutucu ve ekran kartı fanları ilk açılışta dönmüyor ısındıktan sonra mı dönmeli yoksa hep mi dönmeli bunlar?

Ekli dosyalar

• 16700511483217934580743473603801.jpg
    16700511483217934580743473603801.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 45

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ekran kartı fanları ısındıkça döner ama sıvı soğutma da aynı mı bilmiyorum. Pc yi açıp bir kontrol edin işlemci sıcaklığı yükseldikçe fanlar dönüyor mu diye. Dönmüyorsa bağlantıları kontrol etmek gerekebilir.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Merhaba bilgisayarı henüz kullanmaya başlamadım ancak sıvı soğutucu ve ekran kartı fanları ilk açılışta dönmüyor ısındıktan sonra mı dönmeli yoksa hep mi dönmeli bunlar?
Ekran kartının fanının hangi sıcaklıkta çalışması için ayar yapabiliyorsun yani belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlıyor fakat soğutucu ile ilgili bilgim yok model belirtirsen araştırabilirim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ekran kartı normal olabilirse işlemci için çalışması gerekiyor diye aklımda kalmış. İlk açılış sonrası çalışıyor mu

KS

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ekran kartı normal olabilirse işlemci için çalışması gerekiyor diye aklımda kalmış. İlk açılış sonrası çalışıyor mu
İlk açtığımda dönüyor sonra duruyor hemen
Ekran kartının fanının hangi sıcaklıkta çalışması için ayar yapabiliyorsun yani belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlıyor fakat soğutucu ile ilgili bilgim yok model belirtirsen araştırabilirim.
Model Cougar Aqua 2080 ARGB
Ekran kartı fanları ısındıkça döner ama sıvı soğutma da aynı mı bilmiyorum. Pc yi açıp bir kontrol edin işlemci sıcaklığı yükseldikçe fanlar dönüyor mu diye. Dönmüyorsa bağlantıları kontrol etmek gerekebilir.
Açamıyorum şuanda ssd mevcut değil daha bugün gelecek inşallah

KS

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Geldikten sonra deneyip bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Belki sıkıntı vardır.
Muhtemelen ben bazı pinleri takamamışımdır dün 8 saat uğraştım ama şuanda görebildiğim de yok en iyisi bir bilgisayarcıya götürmek artık parası neyse vereceğiz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Muhtemelen ben bazı pinleri takamamışımdır dün 8 saat uğraştım ama şuanda görebildiğim de yok en iyisi bir bilgisayarcıya götürmek artık parası neyse vereceğiz
Bence normal bir bilgisayarcı yerine yapıyorlarsa Vatan mediamarkt gibi yerlere göstermek daha mantıklı olur. Bilgisayarcı bakacaksa da başında bekleyin derim ne olur ne olmaz.

KS

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bence normal bir bilgisayarcı yerine yapıyorlarsa Vatan mediamarkt gibi yerlere göstermek daha mantıklı olur. Bilgisayarcı bakacaksa da başında bekleyin derim ne olur ne olmaz.
Mediamarkt bakar mı sizce yakınlarda var aslında

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

boşa para verme ekran kartı ilk başta dönüp sonra durma sebebi ısınmadığından kendini az çalıştırıyor sen stres testi ile dene o zaman da ekran kartı fanı dönmezse götür

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

Hocam şuanda farkettim ben modeli sormuştum fakat modelle alakalı değil fanlar çalışmıyor diyorsun fanların bağlantısı dediğin gibi yanlış olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri