- Tepki
- 12
Ekran kartının fanının hangi sıcaklıkta çalışması için ayar yapabiliyorsun yani belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlıyor fakat soğutucu ile ilgili bilgim yok model belirtirsen araştırabilirim.Merhaba bilgisayarı henüz kullanmaya başlamadım ancak sıvı soğutucu ve ekran kartı fanları ilk açılışta dönmüyor ısındıktan sonra mı dönmeli yoksa hep mi dönmeli bunlar?
İlk açtığımda dönüyor sonra duruyor hemenEkran kartı normal olabilirse işlemci için çalışması gerekiyor diye aklımda kalmış. İlk açılış sonrası çalışıyor mu
Model Cougar Aqua 2080 ARGBEkran kartının fanının hangi sıcaklıkta çalışması için ayar yapabiliyorsun yani belli bir sıcaklıkta çalışmaya başlıyor fakat soğutucu ile ilgili bilgim yok model belirtirsen araştırabilirim.
Açamıyorum şuanda ssd mevcut değil daha bugün gelecek inşallahEkran kartı fanları ısındıkça döner ama sıvı soğutma da aynı mı bilmiyorum. Pc yi açıp bir kontrol edin işlemci sıcaklığı yükseldikçe fanlar dönüyor mu diye. Dönmüyorsa bağlantıları kontrol etmek gerekebilir.
Geldikten sonra deneyip bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Belki sıkıntı vardır.İlk açtığımda dönüyor sonra duruyor hemen
Model Cougar Aqua 2080 ARGB
Açamıyorum şuanda ssd mevcut değil daha bugün gelecek inşallah
Muhtemelen ben bazı pinleri takamamışımdır dün 8 saat uğraştım ama şuanda görebildiğim de yok en iyisi bir bilgisayarcıya götürmek artık parası neyse vereceğizGeldikten sonra deneyip bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Belki sıkıntı vardır.
Bence normal bir bilgisayarcı yerine yapıyorlarsa Vatan mediamarkt gibi yerlere göstermek daha mantıklı olur. Bilgisayarcı bakacaksa da başında bekleyin derim ne olur ne olmaz.Muhtemelen ben bazı pinleri takamamışımdır dün 8 saat uğraştım ama şuanda görebildiğim de yok en iyisi bir bilgisayarcıya götürmek artık parası neyse vereceğiz
Mediamarkt bakar mı sizce yakınlarda var aslındaBence normal bir bilgisayarcı yerine yapıyorlarsa Vatan mediamarkt gibi yerlere göstermek daha mantıklı olur. Bilgisayarcı bakacaksa da başında bekleyin derim ne olur ne olmaz.
Daha önce baktıran var diye duymuştum ama garantiye almak için ilk önce gidip sormanız daha iyi olur.Mediamarkt bakar mı sizce yakınlarda var aslında
Tamam teşekkür ederimDaha önce baktıran var diye duymuştum ama garantiye almak için ilk önce gidip sormanız daha iyi olur.
boşa para verme ekran kartı ilk başta dönüp sonra durma sebebi ısınmadığından kendini az çalıştırıyor sen stres testi ile dene o zaman da ekran kartı fanı dönmezse götürİlk açtığımda dönüyor sonra duruyor hemen
Hocam şuanda farkettim ben modeli sormuştum fakat modelle alakalı değil fanlar çalışmıyor diyorsun fanların bağlantısı dediğin gibi yanlış olabilir.İlk açtığımda dönüyor sonra duruyor hemen