Ekran Kartı Vram Sorunu

ghost007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamın aleyküm
arkadaşlar benim msı r9 280 3gb marka ve model ekran kartım bozuldu.fanlar çalışıyor masaüstü açılıyor ama ne zaman drıver yüklemesine başlasam veyahut bir video oynatmak istesem ekran beyaz oluyor ve donuyor.bazende dikey çizgiler ve siyah ekranda kalıyor.okuduğum benzer sı-orunlu kartların yorumlarında vram veya çipset kaynaklı arızası olduğunu belirtiyorlar.tespit ve onarım için iki yer gördüm ikisi içinde olumlu olumsuz yorumlar gördüm.bu konuda sizin fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Sponsor gibi oldum herkese aynı yeri öneriyorum ama ensa bilgisayara bir sorun derim. Kendim hiç cihaz yollamadım ama youtube kanallarını çok eskiden beri takip ederim. Türkiye şartlarında işcilikleri gayet iyi diyebilirim.

KS

ghost007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sponsor gibi oldum herkese aynı yeri öneriyorum ama ensa bilgisayara bir sorun derim. Kendim hiç cihaz yollamadım ama youtube kanallarını çok eskiden beri takip ederim. Türkiye şartlarında işcilikleri gayet iyi diyebilirim.
cevap için öncelikle teşekkür ederim.onları duydum videolarına da baktım hatta öncelikle oraya yollamak istedim ama bir forumda çok olumsuz yorumlar okuyunca şüpheye düştüm açıkçası!gene bu konuda ismi duyulan bir yer vardı (profix) oraya göndermeyi düşünüyorum ama gene de buradaki tavsiyelere göre hareket etmek istiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri