Ekran kartı yada fanlar hızlandı

A.Ayberk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bugün PC de boş boş geziyodum oyuna gircektim sonra bizim evde pes2012 oyunu CD si vardı ben de bu bakım bari dedim sonra PC CD yerini açtım koydum hiç bişe olmadı herhalde bozuk diye çıkartmak istedim ve CD yerini açma kapama yerine bastım biraz bekletti sonra açılmadı ve bir anda fan mı desem ekran kartımı desem biri hızlandı ne yapcamı şaşırdım tüm uygulamaları kapatıp PC kapattım daha korkudan pc yi açmadım ve CD çıkmadı içinde kaldı sizce ne olmuş olabilir tamircilik bir durum olmuş olabilirmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
CD/DVD okuyucularda ufak iğne girecek büyüklükte bir delik olur ön yüzde. O deliğe girecek sert bir şey sokun iğne olabilir ucunu sokup hızlıca bastırın CD yeri atacaktır dışarı doğru. CD nizi alın ve sistemi açın sorun yok. Açtığınızda sadece Windows Defender yada 3. parti bir virüs yazılımı (Önerim, Kaspersky Total Security, Bittefender Total Security, Malwarebytes) ile sistemi tam taratın yeterlidir.

KS

A.Ayberk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
CD/DVD okuyucularda ufak iğne girecek büyüklükte bir delik olur ön yüzde. O deliğe girecek sert bir şey sokun iğne olabilir ucunu sokup hızlıca bastırın CD yeri atacaktır dışarı doğru. CD nizi alın ve sistemi açın sorun yok. Açtığınızda sadece Windows Defender yada 3. parti bir virüs yazılımı (Önerim, Kaspersky Total Security, Bittefender Total Security, Malwarebytes) ile sistemi tam taratın yeterlidir.

Çok teşekkur ederim sadece pc yi açtığımda ekran kartı hızlandı bu gün tekrar açtım bişe olmadı ama ben McAfee den tarattım sorun yoktu acaba kaspersky yüklesem mi baktım anti-virüs programlarına Norton,McAfee,kaspersky en çok kullanılanlar bunlardı hangisi sini yüklesem yoksa McAfee Yeter mi çoğunlukla oyun oynayan birisiyim hangi ant-virüs tercih edersin?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Piyasada genellikle en iyi antivirüs yazılımlarında şaşmaz hep ilk 5 sırada bu , Bittefender Total Security, Malwarebytes bu 3 yazılımdan birisi vardır. Ben McAfee önermem genelde bu 3 yazılımdan birisini öneririm ki Kaspersky Total Security ürününü lisanlı olarak yıllardır ara ara satın alıp kullanan birisiyim. Bu güne kadar tek bir virüs vakası vs. yaşamadım ki arada mecbur Crack bazı ufak tefek yazılımlara ihtiyacım düşer buna rağmen bir sorun yok sisteminde. Yani bir antivirüs yazılımı önerisi isterseniz bu 3 yazılımı öneririm ama ücretsiz değiller bilginiz olsun. Sadece 30 gün tam sürüm ücretsiz kullanıyorsunuz sonra lisans almak zorundasınız.

Ayrıca zaten ben antivirüs yazılımını bir virüslü CD vs. olabilir diye önerdim. Normalde CD nin ekran kartı veya başka bir fana etkisi olmaz. O yüzden tedbir amaçlı taratın dedim sistemi. Yani yok McAfee kalsın derseniz ben bir şey demiyorum taratmışsınız sonuçta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri