Yaratmaz ama hoş da gözükmez oyuncak veya bunu alıp boyayıp koyarsanız daha iyi olurSelam, ekran kartımda yamulma varmış yeni farkettim, elimdeki tutucu olarak kullanabileceğim tek malzeme bu ekran karti tutucu alana kadarBi sorun yaratirmi fana değmiyor kısa devre vs. yaptırır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 20937
ne alaka ?Ani elektrik gidip gelmesinde ufak çaplı bir yanma yaşayabilirsin.
3-4 gun idare etse yeter bana sacma durdugunun farkindayim da tutucu alana kadar en azindanHocam teknik olarak bir sorun olmazda, oyuncak vs hiç bir şey yokmu ya
Sağlam değildir o
Neyden kaynaklanir hocam?Ani elektrik gidip gelmesinde ufak çaplı bir yanma yaşayabilirsin.
tesekkurler. 3-4 gün idare etse yeter ya da nalburdan ufak bi ahşap çıta alabilirimYaratmaz ama hoş da gözükmez oyuncak veya bunu alıp boyayıp koyarsanız daha iyi olur
ne alaka ?
Koyduğunuz rulo yanmaya çok müsait hocam o yüzden dedim. Dikkatli olmakta fayda var.3-4 gun idare etse yeter bana sacma durdugunun farkindayim da tutucu alana kadar en azindan
Neyden kaynaklanir hocam?
bişey olmaz hocam fana deymiyorsa siyaha boyayın bir de çok güzel olmuşSelam, ekran kartımda yamulma varmış yeni farkettim, elimdeki tutucu olarak kullanabileceğim tek malzeme bu ekran karti tutucu alana kadarBi sorun yaratirmi fana değmiyor kısa devre vs. yaptırır mı?
Ekran kartı dışına elektrik atmaz trafo değildi yanması imkansizKoyduğunuz rulo yanmaya çok müsait hocam o yüzden dedim. Dikkatli olmakta fayda var.
knk oyuncaklar var hulkın onlardan alSelam, ekran kartımda yamulma varmış yeni farkettim, elimdeki tutucu olarak kullanabileceğim tek malzeme bu ekran karti tutucu alana kadarBi sorun yaratirmi fana değmiyor kısa devre vs. yaptırır mı?
koydugunuz seyi pek desteklediğini Sanmam, 60 70 TL arasından Bir Destekleyici Alabilirsiniz, yada Kücük bir sisedir falan öyle bir destekleyebilirsiniz, veya bir fiğür ileSelam, ekran kartımda yamulma varmış yeni farkettim, elimdeki tutucu olarak kullanabileceğim tek malzeme bu ekran karti tutucu alana kadarBi sorun yaratirmi fana değmiyor kısa devre vs. yaptırır mı?
Peki aparat alana kadar kasayı yan kullansam bir sorun olur mu?Ekran kartı dışına elektrik atmaz trafo değildi yanması imkansiz
gerek yok abartı olur siseyle falan destekleyin yeterlidir 2 3 hafta icinde sorun olmazPeki aparat alana kadar kasayı yan kullansam bir sorun olur mu?