reis işlemci için bütçem yok ya zamanla yükseltmeyi planlıyorumBu işlemciye göre ekran kartı almayın paraya yazık olur. 4k bütçe varsa 12100f-h610m alabilirsiniz. Bütçe ne kadar?
2.el almayı düşünüyorum 1.5 2k civariTam bütçe belirtmeniz gerekir. İkinci el ve uygun fiyatta GTX 1060 alınabilir. Sıfır olarak da 6500XT bakabilirsiniz ama iki ekran kartı da biraz darboğaz yapacaktır.
bütçem yok maalesef sizce ilk önce işlemci mi almalıyım yoksa ekran kartını mı değiştirmeliyim fps içinsistemi baştan yenilemen senin için daha mantıklı olur
öyle yapmayı düşünüyorum işlemciyide yenilemeli miyimGTX 1060 Bulabilirseniz alın.
Normalde işlemci de yenilemeyi tavsiye ederim ama işlemciniz en azından o seviyede ekran kartlarını bir nebze kaldırabilir. O yüzden o bütçeye ilk ekran kartı alın. İşlemciyi sonra yenilersiniz.öyle yapmayı düşünüyorum işlemciyide yenilemeli miyim
teşekkürler 1060 ayarında bi ekran kartıyla gt 730 a kıyasla yüksek bi şekilde fps artışı olur mu sizceNormalde işlemci de yenilemeyi tavsiye ederim ama işlemciniz en azından o seviyede ekran kartlarını bir nebze kaldırabilir. O yüzden o bütçeye ilk ekran kartı alın. İşlemciyi sonra yenilersiniz.
Evet. 1060 GT730 a göre iki kat performans verebilir.teşekkürler 1060 ayarında bi ekran kartıyla gt 730 a kıyasla yüksek bi şekilde fps artışı olur mu sizce
anladm anakart konusunda falan bi sıkıntı çıkmaz demiEvet. 1060 GT730 a göre iki kat performans verebilir.
Bu iki kat performansı daha çok hikayeli oyunlarda görürsünüz. FPS oyunlarında 2 kat olmayabilir ama yine artış sağlar.
Anakart desteği işlemci ve Ram e göre olur ekran kartında destek sorunu olmaz.anladm anakart konusunda falan bi sıkıntı çıkmaz demi
1030 ddr5 nasıl olur hocamikinci el 1050 ti alınabilir. İşlemciyle güzel bir kombinasyon olur.