Ekran kartı

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar bişi sorucaktım ekra kartına limit koyma şansımız varmı mesela 2gb ekrankartının sadece 1gb sini kullanıcak oyun boyle bisi yapa bilirmiyiz ?

KS

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
darboğaz sorunu yüzünden arıyorum bende oyuna 800-900mb yeterliyken 1.6 1.8 lere yükseliyor bu yüzdende işlemci tıkanıyor yani işlemciye 1-2 gömlek fazla oyunu açınca ekran kartıda yüklenince cpu %100 de kalıyor

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dar boğazı önlemenin bir yolu da DSR (Nvidia) veya VSR (Amd) ayarlarıdır. Bu ayarlar çözünürlüğü yükseltir belli bir orandan ve GPU kullanımını arttırır. Denemenizi tavsiye ederim.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD nin web sitesinden en güncel sürücüyü yükleyin eğer yüklü ise güncellemeleri kontrol edin güncelleme var ise güncellemeleri yapın. Daha sonra AMD Radeon Ayarları uygulamasını açın ve alt menülerden EKRAN a tıklayın açılan sayfada Virtual Super Resolution destekleyip desteklemediğine bakın eğer destekliyorsa tıklayın aktif olacaktır daha sonra çözünürlüğünüzü deneyerek yükseltin size en uygun olanda kalın.

KS

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dediğiniz Özellik Tam Olarak Ne İşey Yarıyor Dediğiniz Yeride Bulamadım

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dediğim özellik ekran çözünürlüğünü arttırıp GPU yu kullamasını sağlıyor bu sayede dar boğazı düşürme etkisi var. Yazılımınızı güncellediniz mi? Güncelleme yapmadı iseniz buraya tıklayıp kendi ekran kartınız ve işletim sisteminize uygun olan güncellemeyi yapınız. 
Sizde ki yazılımda aşağıda ki yerde bulunmakta.
9dNEZo.png

Eğer bulunmuyorsa maalesef desteklemiyordur.

Benim daha önceki anlatımımda ki yazılım Amd Crimson onu yükleyerek de anlattığım yerde ki gibi yapabilirsiniz tabi bulunuyorsa.

KS

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En Güncel Driver Varda Dediğiniz Yer Bende Yok :) Başka Var Ekran Boyutu Yükseltme 3800 Fln En Falza Öyle Yapıyorum Ama Masa Üstününki 1366 Da Duruyor Oyun İçin Falanmı o Acaba

KS

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nerden İndire Bilirim Netten İndirdim Bişi Ekran Kartını Bida Yükledi Okadar Gamıng Evoled FLn Değil Dimi Onu Kurdurtmadımda

KS

Emre555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ordan İndiriyorumda Crimson Dediğiniz uygulama Yüklenmiyor Ekran Kartını Algılayıp Yine Yüklüyor Okadar

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows arama yerine AMD Settings yazınca aşağıda bulunan görselde ki uygulama geliyor mu geliyor ise ona tıklayın ve açın ve dediğim işlemleri uygulayın.
jW6Gkr.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri