Yardım Ekran Kartım Görüntü Vermiyor Yardım!!!!

goktugkoc55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar öncelikle sa kısa kesicem benim pc milattan kalma ufak ufak toplamaya çalışıyorum elimden geldiğince şuanki sistemimde(i7 2600 3.40ghz)(6gb ram)(foxconn n15235 anakart)(1gb da ekran kartım vardı)ben buna asus rx 560 rog strix 4gb ekran kartı aldım birde rush 650w psu aldım.ben bunları taktım bilgisayarıma görüntü vermedi ekran kartı ekran kartı sorunsuz çalışıyor 3 4 pc den kontrol ettim psu da düzgün çalışıyor ekran kartını besliyor ama görüntü alamıyorum başka bir ddr3 pc de denedim benim pcnin daha düşüğü onda görüntü aldım ama ekran kartı fan kesti sorun anakartımda mı yoksa işlemcimde mi yardım edebilirmisiniz ufak ufak pc topluyorum şimdiden teşekkür ederim:)

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Arkadaşlar öncelikle sa kısa kesicem benim pc milattan kalma ufak ufak toplamaya çalışıyorum elimden geldiğince şuanki sistemimde(i7 2600 3.40ghz)(6gb ram)(foxconn n15235 anakart)(1gb da ekran kartım vardı)ben buna asus rx 560 rog strix 4gb ekran kartı aldım birde rush 650w psu aldım.ben bunları taktım bilgisayarıma görüntü vermedi ekran kartı ekran kartı sorunsuz çalışıyor 3 4 pc den kontrol ettim psu da düzgün çalışıyor ekran kartını besliyor ama görüntü alamıyorum başka bir ddr3 pc de denedim benim pcnin daha düşüğü onda görüntü aldım ama ekran kartı fan kesti sorun anakartımda mı yoksa işlemcimde mi yardım edebilirmisiniz ufak ufak pc topluyorum şimdiden teşekkür ederim:)
Sistemden ekran kartını çıkarınca görüntü alabiliyormusun

KS

goktugkoc55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Pc deki tüm güç kablolarını kontrol edin. Ha bu arada sistem çalışıp ta mı görüntü vermiyor

KS

goktugkoc55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam kablonuzu anakarta takıp görüntü almayı dener misiniz
ekran kartını pc den sökmeden denedim ekran kartına bağlıydı anakarta aldım olmadı

Pc deki tüm güç kablolarını kontrol edin. Ha bu arada sistem çalışıp ta mı görüntü vermiyor
evet kral sistem çalışıyor psu 650 w takılı benim eski ekran kartını çıkartıyorum rx560 mı takıyorum görüntü vermiyor

KS

goktugkoc55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
problem olmaz hocam ama istersenzi öyle de bir deneyin

doğru mu anladım şimdi eski ekran kartınız ile görüntü alabiliyorsunuz ( aynı bilgisayarlda ) rx560 ile alamıyor musunuz
evet hocam eski ekran kartı ile alıyorum gayet iyi ama rx560 ı takıyorum aynı pc ye alamıyorum ekran kartında sorun yok 3 pc den denettirdim

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
bilgisayarcım anakartından yada işlemcinden kaynaklanıyor dedi ama işlemcilik bir durum varmı reis
yani önce ki sisteminde de sıkıntı olurda herhalde işlemcide kaynaklı olsa ama anakartına baktır bi. diğer forumlarda bakındım anakart olabilir diyorlar oralarda da

KS

goktugkoc55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
yani önce ki sisteminde de sıkıntı olurda herhalde işlemcide kaynaklı olsa ama anakartına baktır bi. diğer forumlarda bakındım anakart olabilir diyorlar oralarda da
reis ben şuanki pc nin daha düşüğünde taktım rx560 ı onda görüntü aldım ama fan kesti sonradan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri