Ekran kartım görüntü vermiyor

LookBbehind

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba. Kısa süre önce ekran kartım bozuldu. Elimizde fazladan RX580 vardı bende onu taktım ama görüntü vermiyor. Başka bir bilgisayarda taktım görüntü veriyor
Yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci : i3 9100f
Ram: crucial 8 gb
Anakart: Biostar H310MHP
PSU: corsair elite 600w

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Soket uyumlu olmayabilir ve ya anakart üzerindeki giriş sıkıntı yapıyor olabilir öncelikle soket uyumluluğunu karşılaştırın ondan sonra tekrar buraya yazın hatta ve hatta varsa ekran kartini anakartta başka bir sokete takın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Soket uyumlu olmayabilir ve ya anakart üzerindeki giriş sıkıntı yapıyor olabilir öncelikle soket uyumluluğunu karşılaştırın ondan sonra tekrar buraya yazın hatta ve hatta varsa ekran kartini anakartta başka bir sokete takın.
Anakart PCIe 3.0 destekli ve ekran kartıda öyle onda sorun yok ki PCIe versiyonu düşük bile olsa görüntü alabilir kartla ekstra bir başka sorun yoksa.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Merhaba. Kısa süre önce ekran kartım bozuldu. Elimizde fazladan RX580 vardı bende onu taktım ama görüntü vermiyor. Başka bir bilgisayarda taktım görüntü veriyor
Yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci : i3 9100f
Ram: crucial 8 gb
Anakart: Biostar H310MHP
PSU: corsair elite 600w
Kartın güç bağlantılarını iyice kontrol edin sizin sisteme takarken. Ayrıca BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri