Ekran Kartım Yandı

Ahmetcan Vural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Selamlar,

Ben bundan 1 yıl önce amd xfx rx 6700 ekran kartlı sistem almıştım fakat bugün kasadan yanık kokusu geldi ve bilgisayar açık değildi sadece fişe takılıydı.hemen fişten çektim güç kablosunu.ilk başta anlamamıştım ekran kartından geldiğini, bende test ettim bilgisayar açılıyormu diye fişe takdığımda elektrik sesi geldi ve pat diye ses çıktı sonra şartel attı. Şimdi ben ekran kartını garantiye göndersem garanti kapsamına girermi nede olsa kendiliğinden oldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Ben bundan 1 yıl önce amd xfx rx 6700 ekran kartlı sistem almıştım fakat bugün kasadan yanık kokusu geldi ve bilgisayar açık değildi sadece fişe takılıydı.hemen fişten çektim güç kablosunu.ilk başta anlamamıştım ekran kartından geldiğini bende test ettim bilgisayar açılıyormu diye fişe takdığımda elektrik sesi geldi ve pat diye ses çıktı sonra şartel attı.Şimdi ben ekran kartını garantiye göndersem garanti kapsamına girermi nede olsa kendiliğinden oldu.
Overclock Benzeri Bişi Yapmadıysan Veya Kullanıcı Hatası Değilse Garantiye Giriyor Diye Biliyorum

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Ben bundan 1 yıl önce amd xfx rx 6700 ekran kartlı sistem almıştım fakat bugün kasadan yanık kokusu geldi ve bilgisayar açık değildi sadece fişe takılıydı.hemen fişten çektim güç kablosunu.ilk başta anlamamıştım ekran kartından geldiğini, bende test ettim bilgisayar açılıyormu diye fişe takdığımda elektrik sesi geldi ve pat diye ses çıktı sonra şartel attı. Şimdi ben ekran kartını garantiye göndersem garanti kapsamına girermi nede olsa kendiliğinden oldu.
Ekran kartından olduğunu nasıl anladın?

KS

Ahmetcan Vural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Başka ne yanık olabilir Psu olabilirmi hangisinin yanık olduğunu nasıl anlayabilirim

KS

Ahmetcan Vural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
şimdi fişe taktım psudan kıvılcım çıktı baktım psunun bir yeri yanmış psudaki yanık diğerlerine zarar verebilirmi

anakarta işlemciye falan yada ekran kartına

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Selamlar,

Bilgisayar açık değilken PC başında kasayı mı kokluyorsun?

KS

Ahmetcan Vural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Ne alaka ?

Koku geldinin neresini anlamadın tam olarak

Son düzenleme:

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
kasa ıcınden goruntu atabılırmısınız

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
anlattıklarından ve sigorta attırmasından dolayı psunun bozuk. elinde sağlam başka bir psu varsa deneyebilirsin

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Farklı psu ile test etmek lazım. Anakart bobini de olabilir arkadaşlar zaten belirtmiş. Parçaları tek tek deneyerek sorun tespit edilebilir. Garanti olayın 2. kısmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri