Ekran kartıma fan

PusherMan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sapphire hd 6870 ekran kartına sahibim ve 3 adet fan yaprağı kırık bu nedenle yeni bir fan alacağım fakat kartın fan özelliklerini bulamadım kaç mm olduğunu bilmiyorum googlde baktım bualamadım bilgisi olan veya bulabilen biri varsa lütfen yazsın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kartın tam model adı var mı? Yani düz 6870 olmaz genelde bu isimde faklı farklı kartlar çıkartılır.

Biraz araştırdım 85mm olarak bir değer buldum ama boyut tutsa bile kartın montaj yuvasına uyumlu bir model bulmanız için kartın tam model adını bilmeniz gerekir.

Ayrıca fanı sizde ölçebilirsiniz bir metre yada cetvel alın ve tam merkezden düz bir hat ile toplam kanat genişliğini ölçün.

KS

PusherMan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartın tam model adı var mı? Yani düz 6870 olmaz genelde bu isimde faklı farklı kartlar çıkartılır.

Biraz araştırdım 85mm olarak bir değer buldum ama boyut tutsa bile kartın montaj yuvasına uyumlu bir model bulmanız için kartın tam model adını bilmeniz gerekir.

Ayrıca fanı sizde ölçebilirsiniz bir metre yada cetvel alın ve tam merkezden düz bir hat ile toplam kanat genişliğini ölçün.

Kartın İsmi Sapphire Amd Radeon Hd 6870-Bu konularda fazla iyi değilim o yüzden sormuştum ölçmeyi deneyeceğim ama o fanın tıpa tıp aynısını mı bulmak zorundayım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yuvaya uyması için birebir aynı yapıda bir ürün almanız gerekir. Aliexpress vb. sitelere bakabilirsiniz TR de bulamazsanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri