ekran kartımda güç bağlantısı yok

Furkan Faik Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalar ekran kartım msi aero 1050ti.Masaüstü sistemlere yabancıyım ekran kartımı takmak istediğimde üzerinde güç bağlantısı gerçekleştirebilecek bi pin olmadığını gördüm bu modelinden mi kaynaklı yoksa ben mi yanlış bakıyorum.Bu arada hdmi olarak mı bağlamalıyım yoksa dva olarak mı?

KS

Furkan Faik Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam kart ek güç girişi gerektirmiyor hdmi daha kaliteli görüntü verir hdmı kullanabilirsiniz
hocam monitörümde dvi kablosu var onu da kasaya bağladım henüz ekran kartı takılı değil.taktıktan sonra ekran kartına mı bağlayayım ::( kesin çok saçma bi soru ama dediğim gibi ilk masaüstü deneyimim :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam kart ek güç girişi gerektirmiyor hdmi daha kaliteli görüntü verir hdmı kullanabilirsiniz

karta takıcaksınız ayrıca fazla güç çekmediğinden slottan alıyor gücünü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı GTX 1050 ve 1050 Ti modellerinde güç girişi yok zaten NVIDIA böyle tasarladı bazı üreticiler güç girişi koydu kartın O.C. değerlerini yükseltmek için direkt olarak takın ve görüntü girişiniz HDMI veya DP fark etmez bu kart için 1080p üzerine çıkarsanız HDMI yerine DP tercih edebilrsiniz ki 1050 veya 1050 Ti için böyle birşeye gerek yok oyun için konuştum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri