Ekran Kartımda Sorun Var

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Fırınlama olayı epey tutulan bi sistem. Dikkatli yapılırsa ,işe yaradığı yazıp çizildi.

Fırıları olan bi arkadaşa müracaat o zaman. :)

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Fırınlama olayı epey tutulan bi sistem. Dikkatli yapılırsa ,işe yaradığı yazıp çizildi.

Fırıları olan bi arkadaşa müracaat o zaman. :)

Fırından vazgeçtim ben gerek yok iyi kötü çalışıyor masaüstünde falan onboard'da yok zaten komple giderse bilgisayarsız kalırım. MSI'nın servisi ile görüştüm sadece arıza tespitine 152 TL istedi eğer yaptırmaya kalksam 300-400 TL isterler  :) Başka bir servis ile görüştüm 80 TL istediler sanırım Re-Balling yapıyorlarmış 1 ay da garanti veriyorlarmış bir arkadaşım önerdi bu adamları da kendisi ikinci el HD7870 almıştı onu yaptırmış orada bana da önermişti konum olarakta bana yakın gidip kartı bırakırım arızalarını da söylerim ona göre yaparlar bişeyler. Aklıma şu da geldi saat hızlarını düşürsem acaba sorunsuz kullanabilirmiyim ki ? Mesela stok hızında şuan 1030/1400 Mhz ben bunları ne kadar düşürmem lazım ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
900-1150 dene. Belki işe yarayabilir.
Aslında sorunun işlemci mi ,ram kaynaklımı olduğunu anlamak açısından,önce; işlemcinin hızını düşür. Rami elleme.
İkinci alternatif,işlemciyi elleme,ramleri düşür. İki şekil deneme de,çözüm olmazsa;herikisini beraber düşürüp dene.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
met 61' Alıntı:
900-1150 dene. Belki işe yarayabilir.
Aslında sorunun işlemci mi ,ram kaynaklımı  olduğunu anlamak açısından,önce; işlemcinin hızını düşür. Rami elleme.
İkinci alternatif,işlemciyi elleme,ramleri düşür.  İki şekil deneme de,çözüm olmazsa;herikisini beraber düşürüp dene.

Tamam bir bakayım eğer sorun olmazsa kullanırım o şekilde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri