Ekran kartımdaki sıkıntı

Lampayo Lampiao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımı kuralı 2 gün oluyor ve bilgisayarımın tüm bileşenlerini sorunsuzca birleştirdim lakin oynadığım oyunlarda bazı hataları alıyorum hatalar şu şekilde 

“Ekran kartı sürücüsü çöktü “
“Uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi”

Gibi hatalar alıyorum internetteki bir çok çözümleri denedim driverları sürüp yükledim format attım gereken ne varsa yaptım hatta Nvidia ile mail içinde iletişimim olup onların dediklerinide yaptım lakin benim ekran kartım hala aynı sorunda ve benim tanıdığım bir kişinin bilgisayarınıda taktım ekran kartımı aynı sorun ondada devam etmekteydi bana yardımcı olabilirmisiniz iade mi ediyim yoksa aldığım yere tekrarmı yollayım veya bir çözümü varsa yardımcı olup onları uygulayım gerçekten anlamıyorum sıkıntıyı 

Not : Ekran kartı asus 2070 super 

https://www.youtube.com/watch?v=m4F9JgFciTQ&feature=youtu.be
Problemim yukarıdaki linktedir her oyunda bunu yapıyor ve düzelmiyor 

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bu ekran kartının sorunlu olduğunu düşünüyorum sizin yapmanız gereken şey aldığınız firma ile iletişime geçmek iade alıyorlarsa iade etmek yok almazlar ise servise gönderip garanti sürecini başlatmak olacaktır.

KS

Lampayo Lampiao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yarın firmayı aramayı düşünüyorum ama elden birşey gelmez değilmi yani bi düzeltmesi olmuyor değilmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sürücü kurulumlarınız tam ve güncel mi? Bazen bu tarz sorunlar ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olabiliyor. Birde ekran kartınızın ASUS GPU Tweak II yazılımını kurup 3 hazır profilde de deneyip sonuçları yazar mısınız.

KS

Lampayo Lampiao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur bey hepsini denedim asus tweakı denedim ama nafile hala aynı sorunla karşı karşıyayım şu anda aldığım site geri istedi sistemin hepsini iyleştirip yollayacaklarını düşünüyorum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Test edilip bileşen arızası var mı kontrol edilecektir. Durumdan haberdar edersiniz bizi ve bir sorunuz olursa diye konu açık kalacak.

KS

Lampayo Lampiao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır bilgisayarım tekrar elime geçtiğinde forumuda bilgilendirmeye çalışacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri