ekran kartımı değiştirmek istiyorum

Ahmet Gümüş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba 4.nesil i7 işlemci ve 8gb ram bulunan bir sistemim var ama ne yazıkki bilgisayarımı toplarken ekran kartı konusunda büyük bir yanlış yaptım ekran kartım nvidia 640gt 1gb 64 bit sistemimden ne yazıkki tam verim alamıyorum buda nihayetinde can sııkıcı bir duruma dönüştü  :huh:kısacası 600 ila 700 lira arası alabilceğim bi ekran kartı önerirmisiniz çok karasız kaldım misal olarak 2gb 128 bit lik bir ekran kartı beni rahatlatırmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler yeni üye oldum lafı çok uzattıysam kusura bakmayın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ahmet Gümüş' Alıntı:
Herkese merhaba 4.nesil i7 işlemci ve 8gb ram bulunan bir sistemim var ama ne yazıkki bilgisayarımı toplarken ekran kartı konusunda büyük bir yanlış yaptım ekran kartım nvidia 640gt 1gb 64 bit sistemimden ne yazıkki tam verim alamıyorum buda nihayetinde can sııkıcı bir duruma dönüştü  :huh:kısacası 600 ila 700 lira arası alabilceğim bi ekran kartı önerirmisiniz çok karasız kaldım misal olarak 2gb 128 bit lik bir ekran kartı beni rahatlatırmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler yeni üye oldum lafı çok uzattıysam kusura bakmayın

Öncelikle foruma hoş geldiniz.

İşlemciniz burada çok önemli ama bu fiyat bandına çok güçlü kartlar yok zaten sorun yaşamazsınız. Sonuçta i7 bir işlemciniz var.

NOT: Alacağınız kartın Bit ve GB olarak özelliklerine bakmayın FPS 'i veren GPU hangi çipseti taşıdığıdır. (Örneğin; GTX 1050/1050 Ti - AMD RX 550/560/570 vs. gibi gibi aklınızda bulunsun.)

Sapphire Radeon RX560 Pulse 2GB - 750,69 TL - Bu karta bakabilirsiniz ancak benim tavsiyem biraz daha çıkıp aşağıdaki kartı almanız.

Sapphire Pulse ITX RX570 4GB - 849,00 TL - 13 Saat 'lik bir miktar indirimi var normalde 900 TL civarında geziniyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri