Yardım Ekran Kartımın Sıcaklık Değerleri Normal Mi Lütfen Yardımcı Olur Musunuz ?

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
1687899655686.png

bağlantı yeri sıcaklığı 85 86 dereceleri gördü fan ayarlarım bu şekilde lütfen yorum yapar mısınız ekran kartım XFX SWIFT 309 RX 6700 XT
not: boşta 39 40 dereceler de...

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Ayarları tutarsız yapmışsın. Böyle olmaz otomatiğe alman daha sağlıklı olur.

KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ayarları tutarsız yapmışsın. Böyle olmaz otomatiğe alman daha sağlıklı olur.
otomatikte msi afterburner açmadan fanlar olması gereken düzeyde çalışmıyor nedense msi afterburner açtığım zaman çalışmaya başlıyor, fan ayarım nasıl olmalı nasıl yapmalıyım

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Yazılımını ile çok uğraştığın için bozmuşsun. Ekran kartının fan ayarının kendi yapması en sağlıklısı ve en uzun ömürlüsü. Senin yaptığın ayarlar fanlar sürekli dönüyor bu bir eksi ömrü zaten direk yarı yarıya azalacak ve max yüzde 65 yapmışsın ekran kartını da sınırlamışsın böyle olmaz. Bu işi yapan firmalar 0 rpm teknolojisini yada ekran kartlarına smart fan özelliğini falan ne biliyim daha onlarcası.... Ekran kartı kendi fan ayarını kendi yapmalı. Çok uçuk durumlar olur padler eksimiştir hotspot çok fazladır manuel yüzde yüze çekersin bi dereceden sonra ama senin yaptığın baştan sona yanlış ve bilinçsiz. Hiçbir mantıklı, tutarlı bir yanı yok. Düzelmiyor ise bu uğraştığın uygulamaları tamamen sıfırla sil bir şekilde fabrika ayarlarına döndür.

KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Yazılımını ile çok uğraştığın için bozmuşsun. Ekran kartının fan ayarının kendi yapması en sağlıklısı ve en uzun ömürlüsü. Senin yaptığın ayarlar fanlar sürekli dönüyor bu bir eksi ömrü zaten direk yarı yarıya azalacak ve max yüzde 65 yapmışsın ekran kartını da sınırlamışsın böyle olmaz. Bu işi yapan firmalar 0 rpm teknolojisini yada ekran kartlarına smart fan özelliğini falan ne biliyim daha onlarcası.... Ekran kartı kendi fan ayarını kendi yapmalı. Çok uçuk durumlar olur padler eksimiştir hotspot çok fazladır manuel yüzde yüze çekersin bi dereceden sonra ama senin yaptığın baştan sona yanlış ve bilinçsiz. Hiçbir mantıklı, tutarlı bir yanı yok. Düzelmiyor ise bu uğraştığın uygulamaları tamamen sıfırla sil bir şekilde fabrika ayarlarına döndür.
aldığım zaman da o şekildeydi fakat eğer yanılmıyorsam xfx kartlarının biosları sessizlik ön planda tutularak yazılmış bunu yaşayan insanlar da mevcut herhangi bir şey ile de uğraşmadım aslında denerken neden foruma sormuyorum ki diye aklıma geldi atayım dedim yine de cevap ve eleştiri için teşekkür ederim

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
bende XFX MERC 6800xt kullanıyorum. Piyasadaki çoğu karttan çok daha kaliteli ve sağlam bu kartlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri