Ben biraz acele etmişim onu hallettim. Bu kablo yu takacak yer bulamadım sıvı soğutma kablosu.Psu'dan gelen CPU güç kablosunu birleştirebiliyorsun. PSU yetersiz mi kablo kısmından?
Biyografinizde yazan mı?Anakart modeliniz ne acaba?
Evet oAnakart modeliniz ne acaba?
Biyografinizde yazan mı?
Sıvı soğutma ya bağladım dediğin yere bu olmuyor çubuklu bu. Ve hhdled kablosu yok baktım. Diğer powar yerlerini taktım.Adreslenebilir RGB kablosuna benziyor. Eğer oysa işaretlediğim yere takılır gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10779
Hddled diye bı kablo var açma kapama olan kabloların yanında o çıkmadı onsuz diğerlerini taktım umarım bişey olmaz . Resimdeki gibi jfp1 montelerini yaptım. Paslanmış unutmuşum artık.Sıvı soğutma aydınlatması için olabilir o zaman.
Ekran kartına bunu takarsam son kalan pin kabloları 1 yuva boş sıkıntı olur mu. Kasanın da son halı biraz daha toparlayıp 3080 e yer açıcam.HDD led kablosu kasa ile gelmesi gereken bir kablo. Takmak zorunda değilsiniz çünkü sadece hdd'nin çalışıp çalışmadığını belirten bir kablo o.
Şöyle o boşluklu olmayanların hepsini montajladim. Bende onu düşünüyorum acaba o boşluk sıkıntı olur mu ekran kartı için.PCIe kablosu ise bir sorun olmaz. Şu anda düşündüğüm şey oradaki boşluğun normal olup olmaması.
Şimdi baktım bazılarında sizinki gibi boşluklu bazılarında değil. Benimkinde yok mesela. Ancak bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Ekran kartı slotunda boş yer kaldıysa bağlayabilirsin ama önceliğin içi dolu olanları bağlaman, ki sen de öyle yapmışsın.Şöyle o boşluklu olmayanların hepsini montajladim. Bende onu düşünüyorum acaba o boşluk sıkıntı olur mu ekran kartı için.
Soruma cevap alamadım ama, evet akşam eve geçince ince işçilik yapıcam, birleştirme bağlama gizleme.anakart a taktığınız usb kablosunu alttan geçirin isterseniz göze çok batıyor ^^
Bir sorun olmaz bence.Ekran kartına tam dolu olan 1 tane taktım, geriye bu 2 tanesi kaldı, onlarında resimler de olduğu gibi 1 iç ucu yok, bunları ekran kartına taksam mı takmasam mı, bilemedim yada gidip pin kablosu alicam eğer sorun olursa.
Geldim 2 kabloyu taktım,Bir sorun olmaz bence.