Hocam 6750 2k kartidir 1080p de az da olsa darbogaz yapar ve coil whine durumunu baya arttirir.1080 p de oynuyorum monitör 1080 p
Hocam 6750 2k kartidir 1080p de az da olsa darbogaz yapar ve coil whine durumunu baya arttirir.1080 p de oynuyorum monitör 1080 p
2K'da kartı daha çok kullanarak daha fazla sese sebep olmaz mı? Yani mesela oyunda 120FPS üstü alıyorsa ekran kartı da doğal olarak daha çok güç çeker, FPS sabitlemek bu coil whine'ı çözer genelde. 2K'ya aldığında ise gene daha çok güç çekerek coil whine yaratmaz mı?Hocam 6750 2k kartidir 1080p de az da olsa darbogaz yapar ve coil whine durumunu baya arttirir.
Su yonden dusunuyorum 1080p de cok fazla fps verdigi icin yuksek fps olunca coil whine oldugu icin 2k da fps degerleri daha stabil ve ortalama calisicagi icin daha az ses yapar diye dusunuyorum.FPS sabitlemeyi deneyebilirsin.
2K'da kartı daha çok kullanarak daha fazla sese sebep olmaz mı? Yani mesela oyunda 120FPS üstü alıyorsa ekran kartı da doğal olarak daha çok güç çeker, FPS sabitlemek bu coil whine'ı çözer genelde. 2K'ya aldığında ise gene daha çok güç çekerek coil whine yaratmaz mı?
Su yonden dusunuyorum 1080p de cok fazla fps verdigi icin yuksek fps olunca coil whine oldugu icin 2k da fps degerleri daha stabil ve ortalama calisicagi icin daha az ses yapar diye dusunuyorum.
kulaklık takarken rahatsız etmiyor hyperx cloud 2 kullanıyorum . kulaklıkla rahatsız etmiyor yani kulaklığı çıkarınca bi tık can sıkıyorKulaklık takıyor musun? kulaklık takıyorsan kulaklığa rağmen de rahatsız ediyor mu?
Değişim talep ediniz ses gerçekte fazlaymışkulaklık takarken rahatsız etmiyor hyperx cloud 2 kullanıyorum . kulaklıkla rahatsız etmiyor yani kulaklığı çıkarınca bi tık can sıkıyor