Onboard grafik biriminizin verebileceği maksimum yenileme hızı o kadardır demek ki. Ekran kartı gelince eskisi gibi olur.
emin miyiz hocam anakart taktığım için mi böyle oldu diyorsunOnboard grafik biriminizin verebileceği maksimum yenileme hızı o kadardır demek ki. Ekran kartı gelince eskisi gibi olur.
hdmı dp ikiside anakart takılı bununla alaksı olabilir mi ?Onboard grafik biriminizin verebileceği maksimum yenileme hızı o kadardır demek ki. Ekran kartı gelince eskisi gibi olur.
Evetemin miyiz hocam anakart taktığım için mi böyle oldu diyorsun
Onboard grafik birimi bir ekran kartına göre çok daha küçük ve sınırlı bir çip. 2 ekran taktığında biraz daha düşecektir elbet, tek ekranla belki 360hz alırsın. Zaten onboardla oyun oynarken 300fps görmezsin, ekran kartı gelince ona takarsın eskisi gibi olur.hdmı dp ikiside anakart takılı bununla alaksı olabilir mi ?
Çift giriş vardır. Eğer sadece mikrofon kısmına tek jack girişi olan bir kulaklık takarsanız mikrofon çalışmaz. Hem hoparlör hem mikrofon jakı olacak şekilde çift jacklı kulaklık kullanmanız gerekli.yok mu bilgisi olan ?
hocam cloud 2 kullanıyorum usb olarak takıyorum mik çalışıyordu ekran kartını çıkardım garanti gönderdim şimdi yeni fark ettim mik çalışmıyor sorunu yanlış anladınız galiba bilginiz var mı ?Çift giriş vardır. Eğer sadece mikrofon kısmına tek jack girişi olan bir kulaklık takarsanız mikrofon çalışmaz. Hem hoparlör hem mikrofon jakı olacak şekilde çift jacklı kulaklık kullanmanız gerekli.
Maalesef o konuda bilgim yok.hocam cloud 2 kullanıyorum usb olarak takıyorum mik çalışıyordu ekran kartını çıkardım garanti gönderdim şimdi yeni fark ettim mik çalışmıyor sorunu yanlış anladınız galiba bilginiz var mı ?