Yardım Ekran Kartını Çıkardım Monitör Hz Düştü Ne Yapmalıyım ?

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ekran kartımı garantiye gönderdim monitör baktım 360 hz alırken 300 hz düşmüş monitör ne yapmalıyım ekran kartını taktıktan sonra düzelir mi ?

up up up

Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
emin miyiz hocam anakart taktığım için mi böyle oldu diyorsun
Evet
hdmı dp ikiside anakart takılı bununla alaksı olabilir mi ?
Onboard grafik birimi bir ekran kartına göre çok daha küçük ve sınırlı bir çip. 2 ekran taktığında biraz daha düşecektir elbet, tek ekranla belki 360hz alırsın. Zaten onboardla oyun oynarken 300fps görmezsin, ekran kartı gelince ona takarsın eskisi gibi olur.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Onboard arabirimin Hz değeri her zaman ekran kartına göre düşük olur bu çok normal ekran kartı taktigin zaman tekrardan yüksekte kullanabilirsiniz

KS

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
şimdi kulaklığımın mik çalışmadığını fark ettim oda mı ekran kartıyla alakalı ?

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
yok mu bilgisi olan ?
Çift giriş vardır. Eğer sadece mikrofon kısmına tek jack girişi olan bir kulaklık takarsanız mikrofon çalışmaz. Hem hoparlör hem mikrofon jakı olacak şekilde çift jacklı kulaklık kullanmanız gerekli.

KS

Jonkey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çift giriş vardır. Eğer sadece mikrofon kısmına tek jack girişi olan bir kulaklık takarsanız mikrofon çalışmaz. Hem hoparlör hem mikrofon jakı olacak şekilde çift jacklı kulaklık kullanmanız gerekli.
hocam cloud 2 kullanıyorum usb olarak takıyorum mik çalışıyordu ekran kartını çıkardım garanti gönderdim şimdi yeni fark ettim mik çalışmıyor sorunu yanlış anladınız galiba bilginiz var mı ?

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
hocam cloud 2 kullanıyorum usb olarak takıyorum mik çalışıyordu ekran kartını çıkardım garanti gönderdim şimdi yeni fark ettim mik çalışmıyor sorunu yanlış anladınız galiba bilginiz var mı ?
Maalesef o konuda bilgim yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri