Kasanın bulunduğu ortam yüzünden ısınma yapma gibi bir olayı varmı masanın altında şuan bilgisayarım ve önünde koltuk var ..
Gametech GT-01 ZeusKasanın modelini fotoğrafını çekerek atar mısın? Nerede nasıl duruyor ve kasa nasıl ona göre yorumlayalım.
hocam önündeki koltuktan dolayı tam hava alamaz ve arkada duvara çok yakınsa da havayı dışarı atamazGametech GT-01 Zeus
Fotoğrafa bakınca nefessiz kaldım. Alan çok dar.
masanın üzerine alabiliyorsan al.
Yok hocam oda küçük ve dar olduğu için PC sıcaklığı yetiyor o petek hiç açılmıyorKolarifer gördüm sanki kasanın hemen dibinde. Oradan sıcacık hava alıp hiç üşümemesi lazım.
Hocam termal değişim zamanı geldi takvime not alıyorum 2günü kaldı senede 1kere denistiriyorumKasanın yeri yanlış belki şuan pek bir sorun etmiyor olabilir ama zamanla sıcaklık daha da artacaktır (termal macun, tozlar, sıcak hava vb.) etkenlerden dolayı. Yerini değiştirmenizi öneririm.
O zaman sorun olmayacaktır ama kasayı daha açık yere koysanız daha düşük sıcaklık değerleri elde edersiniz.Hocam termal değişim zamanı geldi takvime not alıyorum 2günü kaldı senede 1kere denistiriyorum