Benzer sorun yaşayanlar genel olarak garantiye göndermiş, kart değişmiş. Şuny deneyebilirsin.ekran kartım aorus master 3070 ti ilk geldiğinde uzerindeki lcd normal çalışıyordu ve rgb fusion 2.0 yazılımı ile custom gif yapmayı denedim ve görüntü karıncalı gelmeye başladı nasıl bunu çözerim
Nasıl yapılır detaylı açıklar mısınBenzer sorun yaşayanlar genel olarak garantiye göndermiş, kart değişmiş. Şuny deneyebilirsin.
"Benzer sorunu yaşadım çözümü Program'ın dosyalarında Update kısmı var firemeware'i tekrar güncelliyor ve çözülüyor. Garantiye göndermeye gerek yok."
Rgb fusion yerine Gigabyte Control Centre üzerinden kullanmak bu şekil soruna sebep olmuyormuş.
Konuyu atayım sana, bu şekilde önermiş bir kişi.Nasıl yapılır detaylı açıklar mısın
böyle bir hata aldım. internet varKonuyu atayım sana, bu şekilde önermiş bir kişi.
Çözüldü✓ - Gigabyte aorus master 3080 ti LCD panel sorunu
Aorus serilerinde LCD panel var, bu panele gif yüklemeye çalıştım ve saçma bir şekilde loopa girdi. Ne yaparsam yapayım bir şekilde düzeltemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı??forum.donanimarsivi.com
Valla bilemiyorum. Bu kişiler ile iletişime geçmeniz daha doğru olur. Ya da direk garantiye gönderin, yenisi verilsin.böyle bir hata aldım. internet var