- Tepki
- 28
Son zamanlar ekran kartı fiyatları uçmuş gözüküyor
Amerika'nın oyunları diye duydum.Dolar arttı ekonomi kötü ekonomik sistem olan nas sistemi değişmez ise durum böyle devam eder
Amerika'nın oyunları diye duydum.
Amerika'nın oyunları diye duydum.
Doğru yoldayız hocam. Almanya bizi kıskanıyor, haset içindeler. Allah başımızdan eksik etmesin.aynen dolar tüm dünya çapında değer kaybediyorken ne hikmetse tl karşısında değer kazanıyor
Amin aminDoğru yoldayız hocam. Almanya bizi kıskanıyor, haset içindeler. Allah başımızdan eksik etmesin.
böyle giderse türkiye ekonomide 1.ci oluruz ama sondanDoğru yoldayız hocam. Almanya bizi kıskanıyor, haset içindeler. Allah başımızdan eksik etmesin.
Dünya mağdur olmasın diye bizden ucuza alıyorlar, herşeyi ucuza hallediyorlar bizim ülkede. Sırf dünya mağdur olmasın diye yoksa biz de bilirdik kıskanmayı, oyun etmeyi...Ee adamlar gümrük ten ucuza nasıl alıyor
ucuza alıyorlarda bize 4 katı fazla satıyorlar böyle olurmu hocamDünya mağdur olmasın diye bizden ucuza alıyorlar, herşeyi ucuza hallediyorlar bizim ülkede. Sırf dünya mağdur olmasın diye yoksa biz de bilirdik kıskanmayı, oyun etmeyi...
Kader...ucuza alıyorlarda bizi 4 katı fazla satıyorlar böyle olurmu hocam
Kader...