Ekran Sürekli donup cizgi cizgi oluyor

Ireosta.48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dediğim gibi sürekli cizgi cizgi oluyor ve anakartıma ekran kartı bağlayınca ekran kartı çalışıyor fakat görüntü vermiyor yeni anakart alsam düzelirmi

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
dediğim gibi sürekli cizgi cizgi oluyor ve anakartıma ekran kartı bağlayınca ekran kartı çalışıyor fakat görüntü vermiyor yeni anakart alsam düzelirmi
Bilgisayar özellikleri nedir? Soeun ne zaman başladı, hangi şartlar altında tekrar ediyor? Genelde görüntü veren birim yüzünden olur. Bir ihtimal monitörde çıkabilir ama genelde ekran kartında görmüştüm. Anakart sebebiyle oluyorsa giriş yerinde sorun olma ihtimali vardır. Daha fazla bilgi verebilirseniz, daha doğru öneriler sunabiliriz.

KS

Ireosta.48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorun yeni ekran kartı aldım ikinci el çalışır durumdaydı pc ye taktım görüntü vermedi sonra çıkarmadım sonra onboarda taktım pc aç kapa yapınca görüntü vermedi ekran kartını çıkardım görüntü verdi sonra sürekli ekran cizgi cizgi olup donuyor
ekran kartından görüntü almak için yeni anakart alsam çözülürmü sistem özellikleri
8 gb ram ddr3
amd athlon x3 455
gt 960/gt 9800 ikiside var
windows 8.1

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
sorun yeni ekran kartı aldım ikinci el çalışır durumdaydı pc ye taktım görüntü vermedi sonra çıkarmadım sonra onboarda taktım pc aç kapa yapınca görüntü vermedi ekran kartını çıkardım görüntü verdi sonra sürekli ekran cizgi cizgi olup donuyor
ekran kartından görüntü almak için yeni anakart alsam çözülürmü sistem özellikleri
8 gb ram ddr3
amd athlon x3 455
windows 8.1
benim tahmin ekran kartında sıkıntı var bunu anlaman için farklı bi ekran kartıyla değiştir test et farklı ekran kartıyla düzgün çalışırsa ekran kartın sıkıntılı

KS

Ireosta.48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim tahmin ekran kartında sıkıntı var bunu anlaman için farklı bi ekran kartıyla değiştir test et farklı ekran kartıyla düzgün çalışırsa ekran kartın sıkıntılı
onboarddan görüntü alıyorum işte çalışır 3 tane ekran kartı denedim fakat hiçbir türlü görüntü alamadım

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
8 gb ram ddr3
amd athlon x3 455
windows 8.1
Ekran kartını başka PC ile deneme şansın varmı çok evvel benimde başıma gelmişti ekran kartını anakartim secti çok nadir bir durum ama başka PC ye takınca çizgiler yoktu benim anakarta takınca çizgiler çıktı başka ekran kartı aldım taktım sıkıntı olmadı yani sen başka ekran kartı dene anakartinda veya kendi ekran kartını başka anakartta denermisin

onboarddan görüntü alıyorum işte çalışır 3 tane ekran kartı denedim fakat hiçbir türlü görüntü alamadım
Ozmn senin PC ex soketinde sorun olabilir başka ekran kartlarında denedin olmadiysa

KS

Ireosta.48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartını başka PC ile deneme şansın varmı çok evvel benimde başıma gelmişti ekran kartını anakartim secti çok nadir bir durum ama başka PC ye takınca çizgiler yoktu benim anakarta takınca çizgiler çıktı başka ekran kartı aldım taktım sıkıntı olmadı yani sen başka ekran kartı dene anakartinda veya kendi ekran kartını başka anakartta denermisin

Ozmn senin PC ex soketinde sorun olabilir başka ekran kartlarında denedin olmadiysa
knk onboardan görüntü alınca cizgi cizgi oluyo ama birkaç saatir olmadı

anakart girişte sıkıntı olabilir ama önce monitör test et bide eğer monitördede sıkıntı yoksa
nasıl test edicem monitörü

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
knk onboardan görüntü alınca cizgi cizgi oluyo ama birkaç saatir olmadı

nasıl test edicem monitörü
Başka bilgisayar, konsol ya da görüntü alabilceğin herhangi bir cihaza bağlanırsa, sorun monitördeyse orada da görüntü benzer şekilde olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri