- Tepki
- 0
dediğim gibi sürekli cizgi cizgi oluyor ve anakartıma ekran kartı bağlayınca ekran kartı çalışıyor fakat görüntü vermiyor yeni anakart alsam düzelirmi
Bilgisayar özellikleri nedir? Soeun ne zaman başladı, hangi şartlar altında tekrar ediyor? Genelde görüntü veren birim yüzünden olur. Bir ihtimal monitörde çıkabilir ama genelde ekran kartında görmüştüm. Anakart sebebiyle oluyorsa giriş yerinde sorun olma ihtimali vardır. Daha fazla bilgi verebilirseniz, daha doğru öneriler sunabiliriz.dediğim gibi sürekli cizgi cizgi oluyor ve anakartıma ekran kartı bağlayınca ekran kartı çalışıyor fakat görüntü vermiyor yeni anakart alsam düzelirmi
benim tahmin ekran kartında sıkıntı var bunu anlaman için farklı bi ekran kartıyla değiştir test et farklı ekran kartıyla düzgün çalışırsa ekran kartın sıkıntılısorun yeni ekran kartı aldım ikinci el çalışır durumdaydı pc ye taktım görüntü vermedi sonra çıkarmadım sonra onboarda taktım pc aç kapa yapınca görüntü vermedi ekran kartını çıkardım görüntü verdi sonra sürekli ekran cizgi cizgi olup donuyor
ekran kartından görüntü almak için yeni anakart alsam çözülürmü sistem özellikleri
8 gb ram ddr3
amd athlon x3 455
gt 960/gt 9800 ikiside var
windows 8.1
onboarddan görüntü alıyorum işte çalışır 3 tane ekran kartı denedim fakat hiçbir türlü görüntü alamadımbenim tahmin ekran kartında sıkıntı var bunu anlaman için farklı bi ekran kartıyla değiştir test et farklı ekran kartıyla düzgün çalışırsa ekran kartın sıkıntılı
anakart girişte sıkıntı olabilir ama önce monitör test et bide eğer monitördede sıkıntı yoksaonboarddan görüntü alıyorum işte çalışır 3 tane ekran kartı denedim fakat hiçbir türlü görüntü alamadım
Ekran kartını başka PC ile deneme şansın varmı çok evvel benimde başıma gelmişti ekran kartını anakartim secti çok nadir bir durum ama başka PC ye takınca çizgiler yoktu benim anakarta takınca çizgiler çıktı başka ekran kartı aldım taktım sıkıntı olmadı yani sen başka ekran kartı dene anakartinda veya kendi ekran kartını başka anakartta denermisinsorun yeni ekran kartı aldım ikinci el çalışır durumdaydı pc ye taktım görüntü vermedi sonra çıkarmadım sonra onboarda taktım pc aç kapa yapınca görüntü vermedi ekran kartını çıkardım görüntü verdi sonra sürekli ekran cizgi cizgi olup donuyor
ekran kartından görüntü almak için yeni anakart alsam çözülürmü sistem özellikleri
8 gb ram ddr3
amd athlon x3 455
gt 960/gt 9800 ikiside var
windows 8.1
Ozmn senin PC ex soketinde sorun olabilir başka ekran kartlarında denedin olmadiysaonboarddan görüntü alıyorum işte çalışır 3 tane ekran kartı denedim fakat hiçbir türlü görüntü alamadım
knk onboardan görüntü alınca cizgi cizgi oluyo ama birkaç saatir olmadıEkran kartını başka PC ile deneme şansın varmı çok evvel benimde başıma gelmişti ekran kartını anakartim secti çok nadir bir durum ama başka PC ye takınca çizgiler yoktu benim anakarta takınca çizgiler çıktı başka ekran kartı aldım taktım sıkıntı olmadı yani sen başka ekran kartı dene anakartinda veya kendi ekran kartını başka anakartta denermisin
Ozmn senin PC ex soketinde sorun olabilir başka ekran kartlarında denedin olmadiysa
nasıl test edicem monitörüanakart girişte sıkıntı olabilir ama önce monitör test et bide eğer monitördede sıkıntı yoksa
Başka bilgisayar, konsol ya da görüntü alabilceğin herhangi bir cihaza bağlanırsa, sorun monitördeyse orada da görüntü benzer şekilde olurknk onboardan görüntü alınca cizgi cizgi oluyo ama birkaç saatir olmadı
nasıl test edicem monitörü
bilgisyarını farklı monitöre bağla yoksa televizyonda olabilirknk onboardan görüntü alınca cizgi cizgi oluyo ama birkaç saatir olmadı
nasıl test edicem monitörü