Ekran Yansıtma

Sert44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Telefondan siteden (uygulaması olmayan) izlediğim diziyi filmi televizyona yansıtmak istiyorum. Ekran yansıtma için önerisi tavsiyesi olan var mı? Hangi uygulama iyidir?
Uygulamayı hem telefona hemde televizyona kurmam gerekli mi?

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
tv ve telefon marka ne ve işletim sistemleri nedir

OmerTurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Telefondan siteden (uygulaması olmayan) izlediğim diziyi filmi televizyona yansıtmak istiyorum. Ekran yansıtma için önerisi tavsiyesi olan var mı? Hangi uygulama iyidir?
Uygulamayı hem telefona hemde televizyona kurmam gerekli mi?
Hocam merhaba televizyonunuz android tv olduğunu belirtmişsiniz şöyle bir yöntem izleyebilirsiniz

Android Tv'niz üzerinden '' google play '' giriş sağlayınız '' apowermirror tv screen sharing '' televizyonunuza indirmeniz gerekmektedir, indirdikten sonra televizyon üzerinden uygulamayı açıyoruz ve oradan '' Screen Mirroring ''seçeneğine tıklıyoruz ve sonrasın da telefona geçiş yapıyoruz aynı şekilde telefonunuza da '' apowermirror tv screen sharing '' uygulamasını indirmeniz gerekmektedir, uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açın ve '' ortada yerel yansıtma '' tuşu olacaktır ona giriş sağlıyoruz ve telefon uygulamanız da televizyonunuzun ismini göreceksiniz sonrasın da '' telefon ekran yansıtma '' seçeneğine tıklayarak '' şimdi başlat '' diyoruz ve anlık olarak aktarım sağlanacaktır.

Telefondan telefona ufak kasmalar yaşayabilirsiniz, bilginiz olsun. :)

( Uygulamasız olarak istediyseniz, o konu hakkında bilgi sahibi değilim. )

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri