Ekrana Görüntü Gelmiyor (Rx6600)

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar,

Bilgisayarı kullandıktan sonra kapatıyorum bir iki gün sonra açmaya çalıştığımda kasa çalışıyor fanlar dönüyor ışıklar geliyor fakat ekran kartı fanları dönmüyor kasayı yerinden çıkartıp ekran kartını sök tak yapınca bilgisayar açılıyor bu neden olur arkadaşlar ekran kartı daha yeni 1 sene olmadı alalı lütfen yardımcı olun.

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Bilgisayarı kullandıktan sonra kapatıyorum bir iki gün sonra açmaya çalıştığımda kasa çalışıyor fanlar dönüyor ışıklar geliyor fakat ekran kartı fanları dönmüyor kasayı yerinden çıkartıp ekran kartını sök tak yapınca bilgisayar açılıyor bu neden olur arkadaşlar ekran kartı daha yeni 1 sene olmadı alalı lütfen yardımcı olun.
Ekran kartının fanlarının dönmemesi normal, görüntüde mi gelmiyor ilk açtığında?

SmartFan özelliği var artık kartlarda belli bir seviyeye gelmez ise sıcaklık çalışmıyor fanlar.

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ekran kartının fanlarının dönmemesi normal, görüntüde mi gelmiyor ilk açtığında?

SmartFan özelliği var artık kartlarda belli bir seviyeye gelmez ise sıcaklık çalışmıyor fanlar.
İlk açtığımda görüntü gelmiyor kaç defa aç kapat yapsam da gelmiyor.Ne zaman ki ekran kartını soketten sök tak yapıyorum o zaman ekrana görüntü geliyor monitör sorunsuz çalışıyor.Ek olarak normal zamanda bilgisayarı ilk çalıştırdığımda ekran kartı fanları dönmekte.

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

hiçbir donma kasma yokken windowsu ve ekran kartı driveri güncelledim alt tabda takılıyor ve valorantta drop yiyorum bu neden olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri