İşten anlayan yerel bir esnaf halleder elinde yeterli parça vardır.Garantisi yok burada bi bilgisayarciya mi gotursem acaba
İşten anlayan yerel bir esnaf halleder elinde yeterli parça vardır.Garantisi yok burada bi bilgisayarciya mi gotursem acaba
Sanirim sorunun kaynagini buldumİşten anlayan yerel bir esnaf halleder elinde yeterli parça vardır.
Hocam anakartın garantisi varsa garantiye yollayın.Sanirim sorunun kaynagini buldumparlayanlar yamuk ya da kirik
10.10.2023te almisim. 2 yildi galiba garantisi bitmistir.Hocam anakartın garantisi varsa garantiye yollayın.
Hocam o zaman düzeltmeyi deneyin bir aletle,olmazsa yeni anakart zorunlu gibi.10.10.2023te almisim. 2 yildi galiba garantisi bitmistir.
Duzelme olmazsa,Hocam o zaman düzeltmeyi deneyin bir aletle,olmazsa yeni anakart zorunlu gibi.
Hocam intel tarafında çok bir bilgim yok ama bence 14600kf parasına onu almak mantıksız.
H770 ayarinda bi anakart bakiyorum da max bu fiyatlardaHocam intel tarafında çok bir bilgim yok ama bence 14600kf parasına onu almak mantıksız.
Hocam buna fena değil diyorlar ama dediğim gibi çok bilgim yok.H770 ayarinda bi anakart bakiyorum da max bu fiyatlarda
Hocam marka seçmece biraz mantıksız çok üst seviyelere çıkmadıkça ha msı ha gigabyte çok fark yok ve gigabyte çok f/p duruyor,dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim bu konu hakkında başka birisinin öneri yapması daha sağlıklı olur konu açın bence.Msi dusunuyorum sadece
Tamam yeni konu acayim bu konu hakkinda yardimlarin icin tesekkur ederimHocam marka seçmece biraz mantıksız çok üst seviyelere çıkmadıkça ha msı ha gigabyte çok fark yok ve gigabyte çok f/p duruyor,dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim bu konu hakkında başka birisinin öneri yapması daha sağlıklı olur konu açın bence.