Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayar açılırken bole bise geliyo arada hemen gelip geciyo tabi bi sikinti yaratmiyo ama bi soruyum dedim nedir acaba
Ekran kartim msi gtx 1060 gaming x 6gb
Arkadaşlar bilgisayar açılırken bole bise geliyo arada hemen gelip geciyo tabi bi sikinti yaratmiyo ama bi soruyum dedim nedir acaba
Ekran kartim msi gtx 1060 gaming x 6gb
1. Görüntü aktarım kablosu ile ilgili bir sorun olabilir. Sistem ilk açılışta Windows oturum ekranına kadar farklı bir sinyal yollar bu aşamada bir sorun var gibi. Başka kablo ile deneyin derim.
2. HDD/SSD içerisindeki verileri okuma ile ilgili bir sorun olabilir bozuk veri yani. Windows oturum ekranına kadar olan kısım arızalı ise bu sorun olabilir ancak başlangıçta olan anakart ile ilgili bilgilerin ve BIOS 'a müdahale post ekranında da bu sorun varsa HDD/SSD değildir. Bu sorun sadece ilk BIOS ve Anakart ekranından sonra ki Window 'a geçiş ekranında varsa HDD/SSD içindeki Windows doslarında okuma sorunu var demektir ki bu durumda format atmak tek çözüm tabi HDD/SSD 'de genel bir sorun yoksa.