Yardım Ekranda Yazılımsal Olduğu Söylenen Si̇yah Çi̇zgi̇

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekranım sağ kenar ve üstünde diğer kısımlara göre daha çok siyah boşluk var ve bende servise gönderdm donanımsal bi sorun olmadığını yazılımsal olduğu söylendi windows sıfırlayıp tekrar kurmam gerektiği söylendi bende sıfırladım ama hala sorun çözülmedi nasıl çözebilirim??

KS

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• IMG_20230423_151422.jpg
    IMG_20230423_151422.jpg
    5.9 MB · Görüntüleme: 29

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Ekran kartınız nvidia ise kontrol panelden ekran konum ve boyutu ayarla diye bir seçenek var. Orda görüntüyü sağa sola, yukarı aşağı oynatmanız için ok tuşları olacak. Onunla belki sorunu çözebilirsin. Amd tarafında nasıl oluyor bilgim yok.

KS

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartınız nvidia ise kontrol panelden ekran konum ve boyutu ayarla diye bir seçenek var. Orda görüntüyü sağa sola, yukarı aşağı oynatmanız için ok tuşları olacak. Onunla belki sorunu çözebilirsin. Amd tarafında nasıl oluyor bilgim yok.
Laptop olduğu için Nvidia kontrol panelinde ekran kısmı yok intelde var ordanda ayarlanmiyor

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Laptopsa durum farklı. Ben normal masaüstü ekranı olarak düşünmüştüm. (kesin bir kanı koymamak için düzenledim.) Sol tarafında bir resmini atar mısınız ne kadar fark var merak ettim.

KS

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam orada bi sıkıntı yok düz monitörrda nasılsa öyle

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
kendileri sıfırlayıp göndersin işleri ne? uzun sürmüyorsa tekrar gönder.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Ben olsam tekrar iletişime geçerim. Bana yazılımla alakalı gibi gelmedi. Normalde iki tarafta da çok az siyahlık olması lazım. Sizde siyahlık sağ tarafta kalmış komple.(dediğinize göre sol tarafı görmediğim için tam birşey diyemiyorum.) Bu daha çok ekran tam ortalanıp yapıştırılmamış gibi duruyor.

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
dedimde windows lisansım olmadığı için yapamayacakalrını söylediler
Ben olsam tekrar iletişime geçerim. Bana yazılımla alakalı gibi gelmedi. Normalde iki tarafta da çok az siyahlık olması lazım. Sizde siyahlık sağ tarafta kalmış komple.(dediğinize göre sol tarafı görmediğim için tam birşey diyemiyorum.) Bu daha çok ekran tam ortalanıp yapıştırılmamış gibi duruyor.
bana da donanımsal gibi geldi.
servis başından savmış direkt.
koda gerek yok, kodsuz kurulum yapabilirler.
illaki kod istiyorlarsa epttavm'den al 10 liralık kod söyle onlara kursunlar madem formatla geçecekse.
sallıyorlar. sorun yüzde 90 donanımsal.
cihazı yeni mi aldın? daha önce var mıydı bu sorun?

KS

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bana da donanımsal gibi geldi.
servis başından savmış direkt.
koda gerek yok, kodsuz kurulum yapabilirler.
illaki kod istiyorlarsa epttavm'den al 10 liralık kod söyle onlara kursunlar madem formatla geçecekse.
sallıyorlar. sorun yüzde 90 donanımsal.
cihazı yeni mi aldın? daha önce var mıydı bu sorun?
alalı 4-5 ay oldu daha önce yoktu

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Eğer windowsla ilgiliyse bios ekranında normale dönmesi lazım. Biosa girip bir bakın bakalım

KS

MelihA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer windowsla ilgiliyse bios ekranında normale dönmesi lazım. Biosa girip bir bakın bakalım
Evet bakmıştım bios ekranında da var.Söylemiştim ama yazılım kaynaklı olduğu knedi işletim sistemlerinde gözükmediğini söylediler

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Tekrar yollayıp düzeltilmezse tüketici haklarına başvuracağınızı bildirin. Resmen uğraşmak istemeyip uydurmuşlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri