Hocam dark stabilizer ayarını düşürünce bir tık daha iyi oldu, gerçekten ilk monitörüm olduğu için ve çok yüksek bir fiyatı olmadığı için bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Oyunlarda köşelerde keskinlik problemini yaşıyorum yani tırtıklı oluyor bazı yerler. Monitörden mi yoksa neyden anlamadım ama monitörü değitşireceğim ekranda ufak bir darbe var, o zaman bu sorundanda bahsederim teknik ekibe belki monitörde sorun vardır, yenisini alınca göreceğim.Ne durumda monitör hocam denediniz mi oyunda
Hocam panel ile ilgili birşeyi ss çekerek gösteremezsiniz kibuyrun benim gözüme çarpan birşey olmadı
Dediğim gibi bu ilk monitörüm, 4 yıldır 15.6 inç 144 hz ips laptop ekranı kullanıyorum ve sanırım ona çok alışmışım kalitesine vb. Dediğiniz gibi 24 inç, 1 ms gtg ve bu fiyatta olması yanında bunun gibi dezavantajları da getiriyor olabilir. Bu bütçede her monitörün kendine has bi sorunu var ama benim aklıma takılan acaba bendeki monitör mü sorunlu, yoksa olması gerektiği gibi mi yoksa monitörle alakasız ekran kartıyla alakalı mı bu takıldı aklıma. Video çekip anlatmaya çalışacağım.Hocam 1080p için hafif piksel görme normal. Telefon ekranı değil bu. Koskoca 24"
Bana sorarsanız içiniz rahat olsun. Yinede bi internet kafeye gidip 24 veya 27 inç 1080p ile bi kıyas yapabilirsiniz.Hocam dark stabilizer ayarını düşürünce bir tık daha iyi oldu, gerçekten ilk monitörüm olduğu için ve çok yüksek bir fiyatı olmadığı için bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Oyunlarda köşelerde keskinlik problemini yaşıyorum yani tırtıklı oluyor bazı yerler. Monitörden mi yoksa neyden anlamadım ama monitörü değitşireceğim ekranda ufak bir darbe var, o zaman bu sorundanda bahsederim teknik ekibe belki monitörde sorun vardır, yenisini alınca göreceğim.
Video çekmeye çalışacağım bahsettiğim sorun hakkında çünki anlatarak olmuyor gerçekten ama alıştım yani çok rahatsız etmiyor
Hocam panel ile ilgili birşeyi ss çekerek gösteremezsiniz ki
Dediğim gibi bu ilk monitörüm, 4 yıldır 15.6 inç 144 hz ips laptop ekranı kullanıyorum ve sanırım ona çok alışmışım kalitesine vb. Dediğiniz gibi 24 inç, 1 ms gtg ve bu fiyatta olması yanında bunun gibi dezavantajları da getiriyor olabilir. Bu bütçede her monitörün kendine has bi sorunu var ama benim aklıma takılan acaba bendeki monitör mü sorunlu, yoksa olması gerektiği gibi mi yoksa monitörle alakasız ekran kartıyla alakalı mı bu takıldı aklıma. Video çekip anlatmaya çalışacağım.
Kamerayla siz kendiniz çekince daha belirleyici olurdu hocam yakın çekim
Hocam bir fotoğraf attım benim fotoğrafımda öyle bir durum varmıBugün monitörümü gaming.gen'e götürdüm çok yorucu zorlu bi süreç oldu benim için, 3-4 gün içinde monitör hakkındaki genel görüşlerimi ve gaming.gen ile yaşadığım problemleri anlatacağım kısacası monitörü almayı düşünenler için karar vermelerini sağlayan bir konu açacağım. Bahsettiğim sorunun videosunu da yine o konuya yüklerim muhtemelen.
hocam durum nedir çözebildiniz mi bendede aynı sorun var oyunda kenarlar tırtıkı tırtıklıMerhaba, 3060 Ti ve Dell G2422HS monitörüm var. İkisini de alalı 1 ay olmuyor. Ekran kartından mı yoksa monitörden mi bilmiyorum veyahut ilk defa 24 inç monitör kullandığım için mi bir fikrim yok ekrandaki görüntüler çok keskin ve piksel piksel geliyor.
Örneğin aşağıda gördüğünüz gibi Google Chrome logosunun etrafına bakacak olursanız çok keskin, pikseller gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 12790
Aynı şekil PUBG'de uzak mesafede grafikler Full olmasına rağmen böyle oluyor. Yani oyun farketmeksizin genel yaşadığım bir sorun. Bu sizce bir sorun mu yoksa doğal bir şey mi? Sorun ise neden kaynaklıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.