Anlamadım tekrar söylermisin rica etsemEkli dosyayı görüntüle 26816benimde atıyorum böle yerlerde siyah pixeller oluyor aa tamm bu bölgenin siyah olduğunun düşünün kendi konumda bunu acıklayammazdı kb burda acıklama şansım oldu
senin sorununla ilgili demedim hoca bu soruna benzer bişey şu sıralar bendede oluyor onu söledimAnlamadım tekrar söylermisin rica etsem
ekran kartımız aynı seninlesenin sorununla ilgili demedim hoca bu soruna benzer bişey şu sıralar bendede oluyor onu söledim
markasıdamı ?ekran kartımız aynı seninle
yok hayır benimkisi gigabytemarkasıdamı ?
aynı marka olsaydı sıkıntı olurduyok hayır benimkisi gigabyte
yeşil piksel değil direk grafik bozulmasıaynı marka olsaydı sıkıntı olurdu
ama bende ekran kartından şüpheleniyorum yeşil pixel olunca ekran kartıyla alakalı diye biliyorum yanlış olmasın
bir şey daha sorabilirmiyim ekran kartı bozulunca ss aldığına onlar görünür müdikkatli bakamışım kb
bunda ta bir bilgim yok foru yetkilileri bakması daha iyi olur
nasıl anlamadımbir şey daha sorabilirmiyim ekran kartı bozulunca ss aldığına onlar görünür mü
ekran kartından sorun olsa screanshot çekince bu grafik bozulmaları görünür münasıl anlamadım
bilmiyorum ya :/ekran kartından sorun olsa screanshot çekince bu grafik bozulmaları görünür mü
bu arada diğer fourmları gezerken bir şeye denk geldim bu sorun ss de gözükmezmiş ve ya bellek sorunu yada virüs diyorlarEkli dosyayı görüntüle 26816benimde atıyorum böle yerlerde siyah pixeller oluyor aa tamm bu bölgenin siyah olduğunun düşünün kendi konumda bunu acıklayammazdı kb burda acıklama şansım oldu