Öneri Ekranlı Fiyat Performans Sıvı Soğutma Önerisi.

Enes C.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
240 veya 360mm ekran olması şartıyla fiyat performans bir sıvı soğutma arıyorum. şuanlık ryzen 5 5600 overclock için kullanacağım yazın am5 platformuna geçicem.. bütçe önemli değil sadece fp olsun.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,886

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hava soğutma önerirdim ancak sıvı soğutma istiyorsan şunlar iyidir.

Deepcool LT serisi güzeldir.

Onun dışında Arctic II ve III ler bazen iyi bazen kötü fiyatlı oluyor. Eğer kasan 420mm radyatör destekliyorsa işin daha kolay. 420 lere rağbet yok.

Son zamanlarda gözüme kestirdiğim bir diğer model de ENERMAX LIQMAXFLO serisi. Biraz testlerine bakarsan anlarsın aşırı uygun fiyata baya iyi performans vermiş forumlarda da söven eden görmedim. Liqtech ile karıştırmadığın sürece sorun yok

Thermalright Frozen Edge ler de gözüme batıyor ancak AİO konusunda Thermalright ın karakteri hakkında bilgi eksiklerim olabilir.

KS

Enes C.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
olabilir...

Hava soğutma önerirdim ancak sıvı soğutma istiyorsan şunlar iyidir.

Deepcool LT serisi güzeldir.

Onun dışında Arctic II ve III ler bazen iyi bazen kötü fiyatlı oluyor. Eğer kasan 420mm radyatör destekliyorsa işin daha kolay. 420 lere rağbet yok.

Son zamanlarda gözüme kestirdiğim bir diğer model de ENERMAX LIQMAXFLO serisi. Biraz testlerine bakarsan anlarsın aşırı uygun fiyata baya iyi performans vermiş forumlarda da söven eden görmedim. Liqtech ile karıştırmadığın sürece sorun yok

Thermalright Frozen Edge ler de gözüme batıyor ancak AİO konusunda Thermalright ın karakteri hakkında bilgi eksiklerim olabilir.
Bende thermalright frozen düşünüyorum hocam kasam 420mm desteklemiyor dediğin enermax serisine bakıcam sağol. youtube videolarının hepsini severek izliyorum 😊👌

Son düzenleme:
KS

Enes C.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
1739623219946.png

Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri