Bir bilgisayar topladım link olarak atamadım çünkü sistemi özelleştirilmiş olarak gelmiyor. Fiyatı ve özellikleri ekte var monitör temsili koydum aynı fiyata farklı bir monitör alacağım 32 k fiyatı geçmeden yapabileceğiniz iyileştirmeler veya aynı sistemi daha ucuza toplayabilmek varsa önerilere açığım. Aynı zamanda şu gereksiz onun yerine bu daha mantıklı gibi değiştirmeler de olur. Eğer isterseniz parçaların tek tek linkini atabilirim ama öyle daha pahalıya geliyor.
Şu an bilgisaya erişimim olmadığı için link koyamadım olunca koyacağım.Bir bilgisayar topladım link olarak atamadım çünkü sistemi özelleştirilmiş olarak gelmiyor. Fiyatı ve özellikleri ekte var monitör temsili koydum aynı fiyata farklı bir monitör alacağım 32 k fiyatı geçmeden yapabileceğiniz iyileştirmeler veya aynı sistemi daha ucuza toplayabilmek varsa önerilere açığım. Aynı zamanda şu gereksiz onun yerine bu daha mantıklı gibi değiştirmeler de olur. Eğer isterseniz parçaların tek tek linkini atabilirim ama öyle daha pahalıya geliyor.