Öncelikle Selamın Aleyküm. Ben el yapımı bir direksiyon seti yaptım. Mantığı aslında çok ilkel. Kartondan direksiyon yaptım, yaptığım direksiyona boru yapıştırdım, ayakkabı kutusu kestim yuvarlak borunun girebileceği şekilde, boruyu o yuvarlağın içine geçirdim ayakkabı kutusunun içerisine giren borunun yanına faremi sıkıştırdım ve oldu. Artık Direksiyonu çevirdiğimde mouse bunu algılayacak ve imleci o yöne hareket ettirecekti. Bu sayede oyunlarda direksiyon seti kullanabilecektim. Kullandığım malzemeler sadece karton ve mouse
. Gaz fren için de karton kestim 2 tane o kartonların ortasına sert kare küçük bir karton daha yerleştirdim ki ona bastıgımda klavyedeki tuşlara basmadan sadece istediğim tuşa bassın. Fakat bir sorun var. Ben direksiyonu sağa çevirdiğimde yani boru saat yönünde döndüğünde mouse bunu sağ değil de saat yönünde döndüğü için sol olarak algılayıp imleci sola götürüyor. Biraz karışık ama kısaca siz direksiyonu sola çevirince oyundaki direksiyon sağa, siz sağa çevirince oyundaki direksiyon sola dönüyor. Bunun için farenin ayarını tam tersi yapmak istiyorum. Yani farenin ayarları tam tersine dönse mouseyi sağa götürdüğümde sola, sola götürdüğümde sağa gitse sorun ortadan kalkacak ve ben direksiyon setimi geliştirmeye devam edeceğim. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Araştırdım bayağı ChatGPT yapay zekaya bile sordum bulamadım. Script yazayım dedim başarısız oldum. Fikir-öneri yapabilir misiniz? Dünden beri bu ayarla uğraşıyorum en son forumda insanlara sormak oldu. Fikir-önerilerinizi bekliyorum bu gece sadece buna kafa yorucum. Keşke diğer oyunlarda oldugu gibi asetto corsada imleci tersine çevir düğmesi olsaydı uğraşmasaydım. Mesajlarınızı bekliyorum