El Yapımı GPU Tutucu

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar,

El yapimi epoksi ve bilye ile yapilabilen güzel görüntü saglayan gpu holder ile birlikteyiz. Ürün forumda bulunan @rkarayel hocamizin .

Yapim:
Öncelikle kartin gerilmis hali ile psunun üst tarafinda ne kadar boşluk var hesapliyoruz. Sonra bir defter kabi veya kolay bükülebilen pleksi tarzi plastik bir malzemeyi silindir hale getiriyoruz. Sonra icine istedigimiz materyali koyuyoruz. Ben sahip isteği üzerine bilye kullandim. Sonra sertlestirici ve epoksiyi döküyoruz. Ortalama 1 gün beklemeye aliyoruz. Kabini soyup kiyidan köşeden firtan fazlaliklari kesiyoruz. Veee kullanima hazir. Dikkatli olalim boyutu tam yapmak lazim epoksi kolay kolay kesilmez ve şekli degismez. Kasanizdaki rgb isiklarla efsane görüntüler elde edebilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_20220719_171838.jpg
    IMG_20220719_171838.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220719_171848.jpg
    IMG_20220719_171848.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 46
Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
@Hz.ETQ hocam elinize sağlık süreç aslında bu kadar kısa değildi ama özet olarak böyle. Maliyet ve görüntü yönünden ilgisini çeken arkadaşlara tavsiye ederim, benim gibi yeteneği ve el becerisi mükemmel olmayan arkadaşlar daha deneyimli arkadaşlarından yardım alabilirler çünkü eto hocamın da ilk epoksi deneyimi değildi bu. Tekrardan ellerine sağlık montaj olup PSU geldiğinde aktif halini paylaşırım konuda.

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
@Hz.ETQ hocam elinize sağlık süreç aslında bu kadar kısa değildi ama özet olarak böyle. Maliyet ve görüntü yönünden ilgisini çeken arkadaşlara tavsiye ederim, benim gibi yeteneği ve el becerisi mükemmel olmayan arkadaşlar daha deneyimli arkadaşlarından yardım alabilirler çünkü eto hocamın da ilk epoksi deneyimi değildi bu. Tekrardan ellerine sağlık montaj olup PSU geldiğinde aktif halini paylaşırım konuda.
Tabi ilk yapista akma baloncuklanma vb. Bir cok berbatlikla ugrastim biraz tecrübe lazim :D Cok pahalı bir materyal degil deneye deneye öğrenirler meraki olan

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
IMG_20220719_230005.jpg

Kasanin aydınlatmasi kapalıyken bu şekilde durdu, ilerleyen süreçte PSU geldiğinde vuran ışıkla daha güzel olacağını düşünüyorum, şu halı de yeterince güzel geldi gözüme

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Ekli dosyayı görüntüle 3288
Kasanin aydınlatmasi kapalıyken bu şekilde durdu, ilerleyen süreçte PSU geldiğinde vuran ışıkla daha güzel olacağını düşünüyorum, şu halı de yeterince güzel geldi gözüme
hocam benimde ekran kartının kendi tutucusunu kullanıyorum kutudan çıkan ama böle güzel bişey bende yapıcam çünkü rgbleri kapatıyor tutucu

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam benimde ekran kartının kendi tutucusunu kullanıyorum kutudan çıkan ama böle güzel bişey bende yapıcam çünkü rgbleri kapatıyor tutucu
Biraz bekleticek süreç beni PSU serviste hocam, geldiğinde fikir olması açısından paylasabilirim ışıkla görüntüsünü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri