Elektrik kesildikten sonra text dosyasının içi boş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chnkyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba.asp.net kod yazıyordum.8-9 sayfalık bir web sayfası.elektrik kesintisi oldu.Daha sonra sadece index sayfasının içi boşaldı.diğer dosyalarda herhangi bir bozulma yok.word ve metin görüntüleyici ile açtığımda karakterler yerine boşluk görünüyor.boşluk çünkü dosyayı python ile okuduğumda 370 satırdan oluşan boşluk görünüyor.daha önce hiç başıma gelmedi ve nette de bulamadım.dosyada html,css javascriipt kodları vardı.zorlandığım kısımda tasarım olduğundan bunu gerçekten kurtarmak istiyorum.sunucu kodlarının başına bunlar gelseydi tekrar yazardım.şimdilik cevap bekliyorum inş çözerim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu tarz detaylı tek bir konuyu yabancı forumlarda bu işler için olan sayfalarda konu açarak daha kesin ve net bir cevaba ulaşabilirsiniz. Bende asp.net ile bir dönem geçirdim bu sorunuzun cevabı bildiğim kadarı ile geri getirilemez ancak dediğim gibi bu iş için var olan yabancı kaynaklara konu açmanızı tavsiye ederim. https://superuser.com/ bu sayfa NET üzerine tüm sorularınız için önemli bir mecra ve olumlu yada olumsuz cevaplara kesin ulaşabilirsiniz. Zamanında bana da çok faydası oldu bu sayfanın. Üye olun topluluğa katılın ve sorunuzu Google Translate ile düzgün Türkçe ve noktalama işaretlerine uyarak çevirin ve paylaşın. Tavsiyem sayfada Google Chrome kullanın anında sayfa çeviri özelliği çok işe yarıyor.

Başka soruların için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri