Her türden tütün ürünü veya elektronik sigara gibi dışarıdan duman aldığınız özellikle aromalı likitlerle tatlandırdığınız her şey ZARARLIDIR.Merhaba iyi forumlar elektronik sigara, nargile çok zararlı mı?
Hocam açtığınız başlıklar bilmiyorum ama bana garip geliyor.Merhaba iyi forumlar elektronik sigara, nargile çok zararlı mı?
ne garip geliyor hocam?Hocam açtığınız başlıklar bilmiyorum ama bana garip geliyor.
önerebileceğiniz bir alet var mı smok nord 4 nasıl sizce küçük bir şey almak istiyorum cepte rahat taşınması bakımından6 yıl sigara,3 yıldır aktif olarak e-sigara kullanıcısıyim merak edilen sorular varsa elden geldiğince cevaplayabilirim.
Konuya gelince vücuda dışarıdan giren herşey zararlı hocam, bana soracak olursanız ciğerlerim sigaraya oranla daha rahat ve en son ne zaman içten öksürüp balgam problemi yaşadığımı unuttum (hastalık haricinde). Bu yüzden sigaradan daha az zararlı ama zararlı olduğunu düşünüyorum.
Hocam pod mod sektörü çok eski değil, ağız alışkanlığımdan dolayı mod ve atomizer ikilisini kullanıyorum hiç denemedim. Başlangıç için en küçük ve dayanıklı setup pico mod ve penodat v2 (0 olarak satılıyor olması lazım) ikilisini öneririm. Dolar yüzünden ve satışının yasak olması sebebiyle en kolay bulma ihtimaliniz bu ürünlerde var.önerebileceğiniz bir alet var mı smok nord 4 nasıl sizce küçük bir şey almak istiyorum cepte rahat taşınması bakımından
6 aydır nord 4 kullanıyorum ondan önce nord 1 vardı akıtma sorunu bir türlü bitmeyince ve ciğer çekimini sevdiğim için performansı yeterli gelmediği için sattım, nord 4 aldım. Nord 1 e göre çok daha iyi diyebilirim kutusu içinden rpm ve rpm2 şeklinde 2 farklı atomizeri ve coili çıkıyor.önerebileceğiniz bir alet var mı smok nord 4 nasıl sizce küçük bir şey almak istiyorum cepte rahat taşınması bakımından
hangi siteden aldınız orjinal dimi satılanlar çarkmasını üretmemişleridr ve hangi aramoyu kullanıyorsunuz hangisi daha iyi6 aydır nord 4 kullanıyorum ondan önce nord 1 vardı akıtma sorunu bir türlü bitmeyince ve ciğer çekimini sevdiğim için performansı yeterli gelmediği için sattım, nord 4 aldım. Nord 1 e göre çok daha iyi diyebilirim kutusu içinden rpm ve rpm2 şeklinde 2 farklı atomizeri ve coili çıkıyor.
RPM coili 0.40 ohm iyide buhar veriyor akıtması neredeyse yok diyebilirim aromayı da gayet güzel veriyor.
RPM2 0.20 ohm coilin buhar performansına ve aromasına lafım yok çok iyi ancak akıtma yapıyor, ağzınıza likit tükürmesi yapıyo.
kompakt bir cihaz olsun cebimde yer kaplamasın diyosanız alınır .Rpm atomizeri ile gün boyunca şarj sorunu yaşamadan buharlayabilirsiniz.
teşekkür ederim arkadaşınıza sorabilir misiniz hangi sitelerden alınır bu tarz ürünlersiteden almadım bi arkadaşımdan aldım orijinal çakma değil . Aroma önerisi vermek ne kadar doğru olur bilemem, kişisel damak zevkine bağlıdır çünkü.
meyveli ve naneli aromaları tercih ediyorum , hepsi (80/20) olmak üzere heisenberg, anml ,hustle ambition,zıkkım,amazon bu likitler favorilerim. Arada farklı onlarca likit yaptım denedim ancak en favorim bunlar.
tabi çok iyi olurLikit için güvenilir kaliteli firma da önerebilirim, merakınız varsa canlı bir forumun linkini de iletebilirim var mı ihtiyacınız hocam ?
Likiti hazır alıyorsanız hazır satışları yok hocam baştan belirteyim shake vape tarzı kısa süreli hazırlanacak aromalar mevcut ya da kendiniz demleyecekseniz bolca seçenek var, kaliteli iş yapıyorlar:t
tabi çok iyi olur