Hayır altın olarak tut daha mantıklıMerhaba ekran kartı almak için para biriktiriyorum elimdeki parayı dolar olarak tutmak daha mı mantıklı?
Türk lirası harici pet şişeye çevirmek bile daha mantıklıMerhaba ekran kartı almak için para biriktiriyorum elimdeki parayı dolar olarak tutmak daha mı mantıklı?
Altın alırsam altın düşerse diyelim elimdeki para da düşmüş olur fakat ekran kartı dolar üzerinden geliyor dolar düşerse benim alıcağım ürünümün de fiyatı düşmüş olmazmı sizcede?suan dolara cevirmek mantiksi olur olacagi yer 28 29 ki bankalar suan zaten bu fiyata satiyor kariniz olmaz altin paranizin degerini korur daha mantikli olur
valla hocam suana kadar bu ulkede hicbirseyin fiyati kalici olarak dusmedi dahada dusmez altin heryerde degerlidir her zamanda degerli kalir dolar dusrse altin fiyatdi duser altin fiyati duserse gene dolar duser bunlar birbirine bagli seyler<
Altın alırsam altın düşerse diyelim elimdeki para da düşmüş olur fakat ekran kartı dolar üzerinden geliyor dolar düşerse benim alıcağım ürünümün de fiyatı düşmüş olmazmı sizcede?
knk altın düşerse ülkenin parası değerlenir altın almak her zaman paranı korur altında kplay kolay düşmez<
Altın alırsam altın düşerse diyelim elimdeki para da düşmüş olur fakat ekran kartı dolar üzerinden geliyor dolar düşerse benim alıcağım ürünümün de fiyatı düşmüş olmazmı sizcede?
Bizim aile sayesinde yazın çalıştıklarımi çeyrek yaptırdılar şuan 24 çeyrek varknk altın düşerse ülkenin parası değerlenir altın almak her zaman paranı korur altında kplay kolay düşmez
300ken 20g aldım halen var