Elimdeki Parayı Nasıl Tutmalıyım.

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba ekran kartı almak için para biriktiriyorum elimdeki parayı dolar olarak tutmak daha mı mantıklı?

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
suan dolara cevirmek mantiksi olur olacagi yer 28 29 ki bankalar suan zaten bu fiyata satiyor kariniz olmaz altin paranizin degerini korur daha mantikli olur

KS

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
<
suan dolara cevirmek mantiksi olur olacagi yer 28 29 ki bankalar suan zaten bu fiyata satiyor kariniz olmaz altin paranizin degerini korur daha mantikli olur
Altın alırsam altın düşerse diyelim elimdeki para da düşmüş olur fakat ekran kartı dolar üzerinden geliyor dolar düşerse benim alıcağım ürünümün de fiyatı düşmüş olmazmı sizcede?

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
<

Altın alırsam altın düşerse diyelim elimdeki para da düşmüş olur fakat ekran kartı dolar üzerinden geliyor dolar düşerse benim alıcağım ürünümün de fiyatı düşmüş olmazmı sizcede?
valla hocam suana kadar bu ulkede hicbirseyin fiyati kalici olarak dusmedi dahada dusmez altin heryerde degerlidir her zamanda degerli kalir dolar dusrse altin fiyatdi duser altin fiyati duserse gene dolar duser bunlar birbirine bagli seyler

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
<

knk altın düşerse ülkenin parası değerlenir altın almak her zaman paranı korur altında kplay kolay düşmez

300ken 20g aldım halen var

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Yakın zamanda bozacaksan hiçbir şeye çevirme. Örneğin dolar yaparsan en az aralığa kadar öyle kalmalı

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
knk altın düşerse ülkenin parası değerlenir altın almak her zaman paranı korur altında kplay kolay düşmez

300ken 20g aldım halen var
Bizim aile sayesinde yazın çalıştıklarımi çeyrek yaptırdılar şuan 24 çeyrek var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri