- Tepki
- 1
- Konu Sahibi
Knk dediği gibi yaptım 10 dakka olcak ışık hala sönmediFlash belleği Flashback özelliği olan USB portuna takmanız şart.
Knk dediği gibi yaptım 10 dakka olcak ışık hala sönmediFlash belleği Flashback özelliği olan USB portuna takmanız şart.
Sönene kadar beklemek gerekiyor. 10 dakika sürmemesi lazımdı sanki biraz uzun sürmüş.Knk dediği gibi yaptım 10 dakka olcak ışık hala sönmedi
UstaBios ekranına girebiliyormusun klavye çalışıyor mu ?
Valla ilk yanıp söndü az bişi ondan sonra sürekli yanıyo hala bekliyorum sönsün diyeSönene kadar beklemek gerekiyor. 10 dakika sürmemesi lazımdı sanki biraz uzun sürmüş.
Sürekli yanıyorsa BIOS güncellemesi yapmıyor demek ki.Usta
Valla ilk yanıp söndü az bişi ondan sonra sürekli yanıyo hala bekliyorum sönsün diye
Baştan sök tak yapacaz anlaşılanSürekli yanıyorsa BIOS güncellemesi yapmıyor demek ki.
BIOS güncellemesi yaptığına emin olmak için yanıp sönmesi gerekiyor.
Flashback özelliğini kullanabilmek için videoda BIOS sürüm ismini değiştirmekten bahsediyor.
MSI.ROM
Bu şekilde ismini değiştirmiş olmalısınız. Bunu yapmadıysanız Flashbellek içindeki dosyayı herhangi başka bir PC'ye laptop da olabilir takıp BIOS sürüm ismini değiştirmelisiniz.
Knk bu bios ismini nasıl degisicem ben yaSürekli yanıyorsa BIOS güncellemesi yapmıyor demek ki.
BIOS güncellemesi yaptığına emin olmak için yanıp sönmesi gerekiyor.
Flashback özelliğini kullanabilmek için videoda BIOS sürüm ismini değiştirmekten bahsediyor.
MSI.ROM
Bu şekilde ismini değiştirmiş olmalısınız. Bunu yapmadıysanız Flashbellek içindeki dosyayı herhangi başka bir PC'ye laptop da olabilir takıp BIOS sürüm ismini değiştirmelisiniz.
Videoyu tekrar açıp 28. saniyeden itibaren izleyin. Orada gösteriyor.Knk bu bios ismini nasıl degisicem ben ya
Usta dediği gibi yaptım okudu flaştaki biosu kapattı bida başladı ama ekran gene yok napcam bilmiyorum tıkandım ben burdaVideoyu tekrar açıp 28. saniyeden itibaren izleyin. Orada gösteriyor.
Anakart üzerinde debug ledlerinden hala yanan var mı?Usta dediği gibi yaptım okudu flaştaki biosu kapattı bida başladı ama ekran gene yok napcam bilmiyorum tıkandım ben burda
Eyvallah knk sağolasın çok yardımcı oldun hakkın ödenmez valla sağolasınAnakart üzerinde debug ledlerinden hala yanan var mı?
İlk attığın resimde debug ledi yanıyordu. BIOS güncelleme sonrası led sönmediyse problem servislik gibi görünüyor.
İşlemci ve anakartı garantiye gönderip servis sonucunu beklemek zor gelir ama son çare onu yapmalısınız.
Ürünleri aldığınız yeri arayıp garanti servisi ve iade/değişim konusunda bilgi alın derim.
Arıza tespiti yapılıp "arızalı çıkarsa" iade veya birebir değişim isteyebilirsiniz. Ayıplı mallarda seçim hakkı tüketicinindir.
Konu konuyu çok aşmış amacımız tek Ram ile ya da 2 Ram ile görüntü alabilmek ya da Bios ekranına ulaşıp ramler 2133 gibi Frekanstaysa doğru frekansa ayarlayıp sistemi açmaktı Bios güncelleme en son iş usta tek ram la de denedik yok olmuyo