Elimdeki Ram Leri Yeni Anakartıma Taktığım Zaman Mönitör Gelmiyo Anakartta Dram Işıkları Yanıyo Sorun Neden Bulamadım

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Usta

Valla ilk yanıp söndü az bişi ondan sonra sürekli yanıyo hala bekliyorum sönsün diye
Sürekli yanıyorsa BIOS güncellemesi yapmıyor demek ki.
BIOS güncellemesi yaptığına emin olmak için yanıp sönmesi gerekiyor.
Flashback özelliğini kullanabilmek için videoda BIOS sürüm ismini değiştirmekten bahsediyor.
MSI.ROM
Bu şekilde ismini değiştirmiş olmalısınız. Bunu yapmadıysanız Flashbellek içindeki dosyayı herhangi başka bir PC'ye laptop da olabilir takıp BIOS sürüm ismini değiştirmelisiniz.

KS

theKodes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Flashback özelliğini kullanabilmek için videoda BIOS sürüm ismini değiştirmekten bahsediyor.
MSI.ROM
Bu şekilde ismini değiştirmiş olmalısınız. Bunu yapmadıysanız Flashbellek içindeki dosyayı herhangi başka bir PC'ye laptop da olabilir takıp BIOS sürüm ismini değiştirmelisiniz.
Baştan sök tak yapacaz anlaşılan

KS

theKodes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
MSI.ROM
Knk bu bios ismini nasıl degisicem ben ya

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Usta dediği gibi yaptım okudu flaştaki biosu kapattı bida başladı ama ekran gene yok napcam bilmiyorum tıkandım ben burda
Anakart üzerinde debug ledlerinden hala yanan var mı?
İlk attığın resimde debug ledi yanıyordu. BIOS güncelleme sonrası led sönmediyse problem servislik gibi görünüyor.

İşlemci ve anakartı garantiye gönderip servis sonucunu beklemek zor gelir ama son çare onu yapmalısınız.
Ürünleri aldığınız yeri arayıp garanti servisi ve iade/değişim konusunda bilgi alın derim.
Arıza tespiti yapılıp "arızalı çıkarsa" iade veya birebir değişim isteyebilirsiniz. Ayıplı mallarda seçim hakkı tüketicinindir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Konu konuyu çok aşmış amacımız tek Ram ile ya da 2 Ram ile görüntü alabilmek ya da Bios ekranına ulaşıp ramler 2133 gibi Frekanstaysa doğru frekansa ayarlayıp sistemi açmaktı Bios güncelleme en son iş.

KS

theKodes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anakart üzerinde debug ledlerinden hala yanan var mı?
İlk attığın resimde debug ledi yanıyordu. BIOS güncelleme sonrası led sönmediyse problem servislik gibi görünüyor.

İşlemci ve anakartı garantiye gönderip servis sonucunu beklemek zor gelir ama son çare onu yapmalısınız.
Ürünleri aldığınız yeri arayıp garanti servisi ve iade/değişim konusunda bilgi alın derim.
Arıza tespiti yapılıp "arızalı çıkarsa" iade veya birebir değişim isteyebilirsiniz. Ayıplı mallarda seçim hakkı tüketicinindir.
Eyvallah knk sağolasın çok yardımcı oldun hakkın ödenmez valla sağolasın

KS

theKodes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Konu konuyu çok aşmış amacımız tek Ram ile ya da 2 Ram ile görüntü alabilmek ya da Bios ekranına ulaşıp ramler 2133 gibi Frekanstaysa doğru frekansa ayarlayıp sistemi açmaktı Bios güncelleme en son iş usta tek ram la de denedik yok olmuyo

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri