- Tepki
- 3
Mod art pc aldıgim diye forum paylaşmiştim yardım edin napicam şimdi ben sistem geldi bi ekran karti takılı degildi onu takmaya çalişrken anakartaki kilidi kırdım napıcam şimdi
Hocam bi çozumunu biliyor musunuz bi bilgisiyarci felsn yapamaz miGeçmiş olsun hocam inşallah çözümü vardır üzüldüm valla
Dostum çok geçmiş olsun, kendini çok suçlama insanlar bir şekilde hayatlarının bazı kısımlarında hata yapar. Eminim forumda ki arkadaşlar bir çözüm yolu sunar sana.Kendini çok kötu hisediyorum
Hocam bi çozumunu biliyor musunuz bi bilgisiyarci felsn yapamaz
hocam şuan kilidi açık mı ekran kartını taktığın yerinDostum çok geçmiş olsun, kendini çok suçlama insanlar bir şekilde hayatlarının bazı kısımlarında hata yapar. Eminim forumda ki arkadaşlar bir çözüm yolu sunar sana.
Şuan açik ve kirık nolur ya yardimci olun vallha aglama noktasındayım (ilk kendi kasam )hocam şuan kilidi açık mı ekran kartını taktığın yerin
Sıkıntı çıkarmazki sanaŞuan açik ve kirık nolur ya yardimci olun vallha aglama noktasındayım (ilk kendi kasam )
hocam bişey yapması gerektiğinde ekran kartını çıkaracağı zaman ne yapacakSıkıntı çıkarmazki sana
Dikkatli olcakhttps://www.amazon.com.tr/EZDIY-FAB-Extreme-Express-Genişletme-Kartı-Dik/dp/B08S75V1Y6/ref=asc_df_B08S75V1Y6/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510205004868&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=10000356502058378624&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056805&hvtargid=pla-1358710571413&th=1 hocam bu uzatıvı şimdi bunu alıp takın anakarta diğer ucunuda karta takın yani o girişi uzatıyo ve yeni bi giriş sağlıyor
hocam bişey yapması gerektiğinde ekran kartını çıkaracağı zaman ne yapacak
hocam ilerde çıkarması gerektiği zaman sorun olurSonuçta kasaya vidaliyon düzgünce oturt bir şey olmaz
Dikkatli olcak
Sizde haklısınız ama kullanımda sorun çıkarmaz üzülmesin diye dedimhocam ilerde çıkarması gerektiği zaman sorun olur
haklısınız hocamSizde haklısınız ama kullanımda sorun çıkarmaz üzülmesin diye dedim
Başka bi yolu yok mu abi asusla falan konuşsam yenisi gönderiler mi itopyayla ya da.hocam ilerde çıkarması gerektiği zaman sorun olur
İşte onu beceremedim ayrıxa neden itopya böyle bişey yapti ki hazir sistemi seçtim ama tek parçasinı ayri yollamişlarSonuçta kasaya vidaliyon düzgünce oturt bir şey olmaz
Dikkatli olcak![]()
Kullanıcı hatasından dolayı ek para isteyebilirlerBaşka bi yolu yok mu abi asusla falan konuşsam yenisi gönderiler mi itopyayla ya da.
hocam kargoda zarar görmesin diye ayrı yollarlar. Geçmiş Olsun bu arada.İşte onu beceremedim ayrıxa neden itopya böyle bişey yapti ki hazir sistemi seçtim ama tek parçasinı ayri yollamişlar
Ekran kartı zarar görmesin diye ayrı gönderilirİşte onu beceremedim ayrıxa neden itopya böyle bişey yapti ki hazir sistemi seçtim ama tek parçasinı ayri yollamişlar
Ne kadar isterler tahmini ?Kullanıcı hatasından dolayı ek para isteyebilirler
Anladım..Ekran kartı zara görmesin diye ayrı gönderilir
Valla hiçbir fikrim yok belki garanti kapsamına bile girmiyo olabilir kullanıcı hatasından dolayı ama siz itopyayi arayın yada mail atınNe kadar isterler tahmini ?
Anladım..