Öneri Elite-4060 Sistem Değer Mi

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İşlemci
farketmez
Ekran Kartı
farketmez
agalar sistem bu sadece valo cs lol oynuyorum teste baktım ortalama 500 fps veriyor 2x8 5200mhz ram 7600x işlemci 750w kasa düşündüm ileride de ramleri 6000 yapıp sıvı soğutma eklemeyi düşünoyurm ne diyorsunuz değer mi

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
sadece comp. takılıyorsan alınır. Ama yarın öbür gün bundan 1 2 sene sonra bununla güncel oyunları 8gb vram ile oynarken sıkıntı yaşama olasılığın çok yüksek çünkü şuanda bile yaşıyor bazı oyunlarda onun dışında ben senin yerinde olsam 3d işlemcilere yöenlip ekran kartını kısardım. l3cache'e abanırdım. Comp. takılan birisi için daha yatırım olur işlemci.

KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
sadece comp. takılıyorsan alınır. Ama yarın öbür gün bundan 1 2 sene sonra bununla güncel oyunları 8gb vram ile oynarken sıkıntı yaşama olasılığın çok yüksek çünkü şuanda bile yaşıyor bazı oyunlarda onun dışında ben senin yerinde olsam 3d işlemcilere yöenlip ekran kartını kısardım. l3cache'e abanırdım. Comp. takılan birisi için daha yatırım olur işlemci.
dediğim gibi hikayeli oyunları pcden oynamayı sevmiyorum remnant2 rdr2 pcden hiç oynamadım oynamayı da çok sevmşyorum sadece cs valo lol cs ye de ara ara giriyorum daha çok valo ve lol sürekli mesela alırsam 1 1.5 seneye içine 4070ti takabilirim 1 2 aya da sıvı soğutma ve 6000mhz ram alırım testlerine baktığımda cs valo lol fps değeri gayet iyi ekran kartını 3060ti diye kısıp ryzen 5 7600x yap daha pahalı çıktı :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri