Elite-6800 Alınır Mı?

Haeru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

Üstteki PC'de SSD'yi "Kingston 1TB KC3000" ile değiştirdim. İşlemci soğutucusu kalmadığı için onu da "Cooler Master Hyper 212" ile değiştirdim. Toplam fiyatı 30.613 ₺ oldu. Taksitlendirme seçeneği olduğu için alım konusunda oldukça rahatlatıyor.

Sizce bu sistem alınır mı?

Bir de bu sistemi gördüm.

Bu sistemde de işlemci soğutucu olarak "Scythe kotetsu mark II ARGB 120" seçince fiyatı 24.799 ₺ oluyor.

Hangisi daha mantıklı? Farklı bir öneriniz var mı? Maksimum 32k civarı bir bütçem var. Bilgisayarı Single player oyunlar ve yazılım için kullanıyorum.

Teşekkürler.

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
2k da kullanam durumundasın zaten 6800lü sistemi her iki işlemci de gayet güzel burada olay bıraz sana kalmış aradaki o işlemci farkına o parayı vermek istiyor musun istemiyor musun?
bu arada 6800xt ve 12400f monitör dahil 22kya sistem toplayan ben...

KS

Haeru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Farkları maxima-6800 ddr4'ken elite-6800 ddr5. Anakart açısından da fiyatta oldukça farklılık var. Sadece 30.613 ₺ ye değer mi kısmını bilemiyorum.

Alınması mantıklı mıdır? Maalesef ki biraz daha vakit harcarsam keşke alsaydım dedirttirecek fiyatlara çıkar mı? Soruları dönüyor aklımda :D

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhaba arkadaşlar,

Üstteki PC'de SSD'yi "Kingston 1TB KC3000" ile değiştirdim. İşlemci soğutucusu kalmadığı için onu da "Cooler Master Hyper 212" ile değiştirdim. Toplam fiyatı 30.613 ₺ oldu. Taksitlendirme seçeneği olduğu için alım konusunda oldukça rahatlatıyor.

Sizce bu sistem alınır mı?

Bir de bu sistemi gördüm.

Bu sistemde de işlemci soğutucu olarak "Scythe kotetsu mark II ARGB 120" seçince fiyatı 24.799 ₺ oluyor.

Hangisi daha mantıklı? Farklı bir öneriniz var mı? Maksimum 32k civarı bir bütçem var. Bilgisayarı Single player oyunlar ve yazılım için kullanıyorum.

Teşekkürler.
ddr5 daha iyi bir seçenek olur

KS

Haeru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bu ikisi için hangisini önerirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri