ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.

kart zaten 19 bin 21 veren 23 de verir bence uygun23k biraz pahalı. yayında açar indirim yaptırır vs onu takip edebilirsin. 21k'den fazla ben vermezdim.
Gelirse alt tabanıda yenilemek gerekirBen olsam yeni ekran kartı serilerin gelmesini beklerdim.
22.900e 5600 lü asus tuf 3080 li sistemi almıştım gaminggen yaş gününde23k biraz pahalı. yayında açar indirim yaptırır vs onu takip edebilirsin. 21k'den fazla ben vermezdim.
O kasanın linki varmı?Arkadaşların piyasadan haberi yok sanırım ben tek tek topladım 25k tuttu 3070ti sistem.
Asus parçalarla çok iyi fiyat ben olsam direkt alırdım şuan beleş bana göre.
Pahalı toplamışsın demeyin gidip 20k ya frekansın kıyrıtırık 3070ti gigabyteli ısınan kasasını almak istemezdim![]()
https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayariO kasanın linki varmı?
bence alınabilir çok iyi markalar ve parçalar seçilmiş![]()
ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bugün mu yayinlayacak sistemi ?Ben de bu sistemi almamak için kendimi zor tutuyorum lakin ModArt'ın çıkaracağı bilgisayarda heyecanlandırıyor beklemeye değer mi emin değilim, kafam inanılmaz karışık.
15 Kasımdan sonra belli olacak diyorlar, ben bu sistemi sipariş ettim stok çok hızlı bitiyor çünkü.Bugün mu yayinlayacak sistemi ?
kargo biraz gec haberin olsun benim sistem hala gelmediSiparişi geçtim dayanamayıp epeydir sistem indirimi bekliyorum bu fiyat performansta gördüğüm en iyi sistem 2 aydır. Modart sistemi de umarım iyi olur sağlık olsun artık memnunum.
Kasım ayı yoğun olur, problem değil sağ salim gelsin de.kargo biraz gec haberin olsun benim sistem hala gelmedi